BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporJuventus son şampiyonu evine yolladı----

Juventus son şampiyonu evine yolladı

Juventus son şampiyonu evine yolladı
13 Mayıs 2015 - 23:52 www.finansgundem.com

Juventus, İtalya’da 2-1 yendiği son şampiyon Real Madrid ile rövanşta 1-1 berabere kalarak Şampiyonlar Ligi’nde 2003’ten bu yana ilk kez finale çıktı

Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Real Madrid sahasında ilk maçta 2-1 mağlup olduğu Juventus'u ağırladı. 23. dakikada kazanılan penaltıda Ronaldo topun başına geçti. Yıldız oyuncunun vuruşunda İspanyol ekibi 1-0 öne geçti ve ilk yarıda böyle sona erdi.

Karşılaşmanın 57. dakikasında ise sezon başında Real Madrid'in Juventus'a sattığı Alvaro Morata attığı golle skora denge getirdi. Genç forvet ilk maçta da takımının ilk golüne imza atmıştı. Kalan dakikalarda Real Madrid rakip kaleyi ablukaya almasına rağmen maçı uzatmaya götürecek golü bulamadı. Juventus, 1-1'lik skorla adını finale yazdıran takım oldu.

12 YIL SONRA FİNALDE
İtalyan devi Juventus en son 2003 yılında finale yükselmişti. Bir diğer İtalyan ekibi Milan ile eşleşen Juventus penaltı atışları sonucunda kupayı rakibine kaptırmıştı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)