BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinJüriden ayrılacak belli oldu----

Jüriden ayrılacak belli oldu

Jüriden ayrılacak belli oldu
13 Temmuz 2013 - 17:29 www.finansgundem.com

Acun Ilıcalı O Ses Türkiye jürisinde değişikliğe gitti

Uzun süredir juride değişikliğin olacağı söylenen Star TV yarışması "O Ses Türkiye" jurisine Ebru Gündeş katılmıştı. Gündeş'in juriye katılmasının ardından nu sefer gidecek isim merak konusu olmuştu. Bugün Gazetesi'den Okan Işık'ın haberine göre, juriden ayrılan isim Mustafa Sandal oldu.
Hadise rahatladı
Bir süredir Acun Ilıcalı’nın, Hadise’yi jüri üyeliğinden göndereceği konuşuluyordu. Giden Sandal olunca Hadise rahat bir nefes aldı. Hadise’nin menajeri “Programın yeni sezonunda Hadise yer alacak” diyerek kesin konuştu.
Gizli anlaşma yapıldı mı?
Adım attığı her işten astronomik ücretler alan Ebru Gündeş’in gelişi diğer jüri üyelerini de hareketlendirdi. Gündeş’in kendilerinden daha fazla ücret alıp almayacağını merak eden jüri üyeleri kendi aralarında kulis yapmaya başladı. “Böyle işlerde hiçbir zaman star stardan daha fazla almaz” şeklinde konuştukları öğrenildi. Ancak kulislerde Ilıcalı ile Ebru Gündeş arasında gizli bir anlaşma yapıldığı konuşuluyor.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)