BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemJuncker: İtalya ekonomisi için biraz endişeliyim----

Juncker: İtalya ekonomisi için biraz endişeliyim

Juncker: İtalya ekonomisi için biraz endişeliyim
02 Nisan 2019 - 11:54 www.finansgundem.com

İtalyan ekonomisinin durumu hakkında endişeli olduğunu ifade eden AB Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker, İtalya hükümetine büyüme konusunda çaba sarf etme çağrısında bulundu.

 AB Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker, İtalyan ekonomisinin  durumu konusunda "biraz endişeli" olduğunu belirtti ve İtalya hükümetini büyümeyi artırmak için daha fazla şey yapmaya çağırdı.
Roma'da İtalya Başbakanı Giuseppe Conte ile görüşmesi sonrası  gazetecilere açıklama yapan Juncker, "İtalya'nın ekonomik büyümeyi  canlandırmak için adımlar atacağını umuyorum" diye konuştu.
İtalya Başbakanı Conte ise, Avrupa Birliği'nin bütçesi güçlü  ülkelerinin talebi canlandırmak için yatırımlarını artırmaları gerektiğini savundu.
Conte, "Mali hareket alanı olan AB üyeleri, bu kaynakları Avrupa'nın  büyümesine imkan verecek kamu yatırımları için kullanmalılar" dedi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)