BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemJuncker anlaşmasız Brexit için uyardı: Yıkıcı sonuçları olur----

Juncker anlaşmasız Brexit için uyardı: Yıkıcı sonuçları olur

Juncker anlaşmasız Brexit için uyardı: Yıkıcı sonuçları olur
20 Eylül 2019 - 08:33 www.finansgundem.com

AB Komisyonu Başkanı Juncker, İngiltere ile AB arasında Brexit için bir anlaşmaya varacağını umduğunu söyledi. Juncker, "Anlaşmasız Brexit'in en azından birinci yılında yıkıcı sonuçları olur" dedi

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker, Brexit anlaşması olmadan İngiltere'nin AB'den ayrılmasının ülke için yıkıcı etkileri olacağını söyledi.

Juncker, Sky News televizyon kanalına verdiği röportajda AB ile İngiltere’nin Brexit konusunda bir anlaşmaya varabileceğine inandığını belirtti.

Juncker, "Bir anlaşmaya varabileceğimizi düşünüyorum. Bir anlaşmaya varmak için elimden geleni yapıyorum. Çünkü anlaşma olmadan bir Brexit fikrini sevmiyorum" ifadelerini kullandı.

Juncker bir anlaşmaya varılmadığı takdirde İngiltere’nin AB’den ayrılması konusunda ise, "En azından bir yıl içinde yıkıcı sonuçlara yol açacaktır. Anlaşma olmadan da bir Brexit’e hazırız. Umarım İngiltere de hazırdır, ama emin değilim" dedi.

Juncker ayrıca, İngiltere Başbakanı Boris Johnson’ın, yeni bir Brexit anlaşması için bazı fikirlerini yansıtan belgeleri gönderdiğini ama bunları incelemeye vakti olmadığını itiraf etti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)