BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkJPMorgan'dan dijital banka hamlesi----

JPMorgan'dan dijital banka hamlesi

JPMorgan'dan dijital banka hamlesi
01 Şubat 2023 - 16:31 www.finansgundem.com

JPMorgan, Avrupa operasyonları için merkez olacak bir dijital banka kurmayı amaçlıyor.

JPMorgan Chase & Co’nun, Almanya Berlin'de bir dijital banka kurmayı planladığı belirtilirken bu hamlenin en büyük ABD bankasının Avrupa'da genişlemesine katkı sağlayacağı düşünülüyor.

Bilgi sahibi kaynaklara göre, lansman gelecek yılın sonlarında veya 2025'in başlarında yapılacak ve firma bundan sonra diğer AB ülkelerini hedefleyecek.

BloombergHT'nin haberine göre kaynaklar JPMorgan’ın, çalışmaların bir parçası olarak Berlin'de işe alımlara başladığını ve Almanya’nın başkentinin AB tüketici operasyonları için bir üs olmasını amaçladığını kaydettiler.

New York merkezli banka 2021’in sonlarında İngiltere’de yalnızca dijital olarak bireysel bankacılık alanında hizmet veren ve çek hesapları sunan bir hamleyle ilk kez ABD sınırları dışında bir tüketici grubunu hedeflemişti.

JPMorgan’ın bu yıl en kısa sürede kurulan platforma kredi kartlarını ve bireysel kredileri getirmeyi planladığı belirtiliyor.

Şirket rakipleri Citigroup ve HSBC Holdings Plc’nin geçtiğimiz on yıllarda denizaşırı ülkelere açılırken kullandıkları maliyetli, şube ağırlıklı yaklaşımdan uzun süre kaçınmıştı.

JPMorgan çalışanlarına güvenmiyor mu?

 

JPMorgan emisyon hedefleri belirledi

 

JPMorgan'dan 'Credit Suisse' açıklaması

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)