BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaÖdeme SistemleriJPMorgan Chase’den mobil POS hamlesi----

JPMorgan Chase’den mobil POS hamlesi

JPMorgan Chase’den mobil POS hamlesi
22 Ekim 2020 - 14:17 www.finansgundem.com

JPMorgan Chase, vadesiz mevduat hesabına bağlı yeni bir mobil uygulama ve temassız kart okuyucu ile Square ve PayPal’a rakip oluyor

FINANSGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

JPMorgan Chase, vadesiz mevduat hesabına bağlı olacak yeni bir mobil uygulama ve temassız kart okuyucu ile mobil POS hamlesini gerçekleştiriyor. Bankanın Business Complete Banking hesabı, uygulamaya dahil edilen ve şirketlerin kart ödemelerini dakikalar içinde almalarını sağlayan, aynı zamanda paranın banka hesabına aynı gün geçişini gerçekleştiren QuickAccept isimli bir özelliğe de sahip.

Bu özellik bankanın Square gibi rakipleriyle de tezat oluşturuyor. Square’in müşterileri, anında para transferi için %1,5’lik bir komisyon ödemediği takdirde, ödemelerini almak için en az bir gün bekliyor.

Finextra’nın haberine göre, QuickAccept özelliği, sabit bir ücret ve kullandıkça öde mantığıyla çalışıyor ve her gün kullanım için Chase Mobile uygulamasından ya da temassız mobil kart okuyucu üzerinden aktive edilebiliyor.

Chase Business Banking CEO’su Jen Roberts, “sıklıkla işyeri sahipleri büyümek ve ilerlemek için ihtiyaç duydukları şeyleri bir araya getirmek zorunda kalıyor. Bu yüzden Chase Business Complete Banking sistemini yarattı ve burada ihtiyaç duyulan her şey mevcut ve talep üzerine kolaylıkla ulaşılabiliyor” dedi.

Roberts, açıklamasının devamında Chase’in üç milyon küçük işletmeden oluşan müşteri grubunun “büyük bir bölümünün” bu yeni sisteme dahil edileceğini ifade etti.

Garanti BBVA Mobil’den 'Akıllı İşlemler'

 

Paypal’dan kripto para hamlesi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)