BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkJPMorgan, blockchain ile ilişkili personel arıyor----

JPMorgan, blockchain ile ilişkili personel arıyor

JPMorgan, blockchain ile ilişkili personel arıyor
21 Temmuz 2021 - 21:42 www.finansgundem.com

ABD'li dev yatırım bankası JPMorgan, yeni iş ilanları koyarak blockchain ile ilişkili personel sayısını artırmaya hazırlanıyor.

ABD'li dev yatırım bankası JPMorgan, yeni iş ilanları koyarak blockchain ile ilişkili personel sayısını artırmaya hazırlanıyor.

Cointelegraph'ın haberine göre JPMorgan, küresel blockchain geliştirme çalışmaları için yeni iş ilanları yayınladı. Aranan personeller arasında blockchain odaklı yazılım geliştiriciler, mühendisler, reklamcılar ve denetmenler yer alıyor. Şirketin LinkedIn üzerinde yayınladığı söz konusu iş ilanlarının çoğu, son birkaç günde yayınlandı.

Yeni iş ilanlarıyla JPMorgan'ın ABD, Singapur, Hindistan, Hong Kong, Birleşik Krallık ve diğer ülkelerdeki şubelerine blockchain yetenekleri aranıyor. Şirket, geçtiğimiz yedi günde yalnızca ABD'de bu türden 30'dan fazla iş ilanı yayınladı.

İş ilanlarından bazılarında, JPMorgan'ın dijital para odaklı birimi Onyx ve blockchain tabanlı bankalar arası veri ağı Liink için yetenekler aranıyor. Geçtiğimiz ekim ayında kurulan Onyx, JPMorgan Chase'in stablecoin'i JPM Coin'e odaklanıyor.

Açılan yeni pozisyonlardan birinde, New Jersey'de blockchain güvenlik teknolojileri, hisse ispatı (PoS) algoritmaları ve Bitcoin (BTC) ve Ether (ETH) gibi büyük kripto paralarda uzmanlaşmış blockchain platformu yazılım mühendisi aranıyor.

Bitcoin 31.600 dolara fırladı!

Avrupa borsaları günü yükselişle kapattı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)