BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkJP Morgan Halkbank'ı listeye aldı----

JP Morgan Halkbank'ı listeye aldı

JP Morgan Halkbank'ı listeye aldı
30 Nisan 2013 - 11:17 www.finansgundem.com

JP Morgan raporunda, Türkiye'yi Rusya'ya tercih etmeye devam ettiğini bildirdi

JP Morgan Cazenove bugün yayınladığı CEEMEA (Orta, Doğu Avrupa, Orta Doğu, Afrika) strateji raporunda, Türkiye için tavsiyesini 'ağırlığını artır' olarak korumasına ve Türkiye'yi Rusya'ya tercih etmesine 5 neden gösterdi.
JP Morgan, ilk neden olarak hisse başına kar revizyonlarının Türkiye'nin performansını büyütmeye devam ederken, Rusya'nın değerini düşürmekte olmasını ortaya koydu. İkinci neden olarak düşük petrol fiyatlarının Türkiye'nin cari işlemler açığını düşürürken, Rusay'nın bütçe açığı vermesine yol açmasını işaret eden JP Morgan, üçüncü neden olarak ise Türkiye'de yabancı sahipliği oranının 2011 yılındaki tepe noktasının altında olmasını gösterdi.
JP Morgan, dördüncü neden olarak Türkiye'de günde 5 milyon doların üzerinde işlem hacmi gerçekleşen hisse sayısının Rusya'nın iki katı olmasını ortaya koyarken, beşinci neden olarak TCMB'nin faiz indiriminin Türkiye'de faizlerin daha aşağı gidebileceğine ve hızlı kredibüyümesinin korkulduğu kadar önemli olmadığını işaret etmesini gösterdi.
JP Morgan, CEEMEA Strateji Top 10 listesinde Rosneft'in çıkarırken listeye Halkbank'ı aldı. Listede Halkbank'ın yanı sıra Turkcell, Koç Holding ve Vakıfbank yer alıyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)