BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaJP Morgan altın boğası!----

JP Morgan altın boğası!

JP Morgan altın boğası!
16 Ağustos 2013 - 21:52 www.finansgundem.com

Ünlü yatırımcıların altın pozisyonlarını boşaltmasına JP Morgan aldırış etmedi

Altının yıl başından bu yana gördüğü düşüş, George Soros ve John Paulson gibi ünlü yatırımcıların pozisyonlarını ciddi biçimde azaltmalarına neden olsa da JP Morgan altında "boğa" olduğunu gösterdi.
JP Morgan analistlerinin perşembe günü yayınladıkları notta, Paulson'ın altında satışa gittiği yönünde haberlere aldırış edilmemesi gerektiği bildirildi.
JP Morgan analistleri, Çin ve Hindistan'ın altında büyük fiziksel alıcı olarak kalmaya devam ettiklerini ve bunun altın için heyecanın dünya popülasyonunun çoğunda güçlü kalmaya devam edeceğini gösterdiğini ifade ettiler.
Notta ayrıca Dünya Altın Konseyi'nin bu haftaki raporunda, altın talebinin güçlü kalmaya devam edeceği şeklindeki ifadelerine vurgu yapıldı.
Vadeli altın fiyatları bu yıl yaklaşık % 19 oranında değer kaybetti. Ancak bu haftayı değerli metal % 4 civarı yükselişle bitirmeye hazırlanıyor. Ki bu da 5 hafta içerisindeki en büyük haftalık artış anlamına geliyor.
Altında yıl başından bu yana meydana gelen kayıp, bazı tanınmış yatırımcıları kıymetli metalden uzaklaştırdı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)