BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemJohnson'a yurt gezisinde vatandaşlardan tepki----

Johnson'a yurt gezisinde vatandaşlardan tepki

Johnson'a yurt gezisinde vatandaşlardan tepki
06 Eylül 2019 - 13:23 www.finansgundem.com

Anlaşmasız Brexit'e gitme dayatması tutmayan Johnson'a vatandaşlardan ilginç tepkiler gelmeye devam ediyor.

Britanya'nın Avrupa Birliği'nden (AB) çıkışını (Brexit) 31 Ekim'de anlaşmasız gerçekleştirmeye yönelik siyasi manevraları hezimete uğrayan Başbakan Boris Johnson'ın AB'nin merkezi Brüksel'e gidip anlaşmalı Brexit için çaba harcaması gerekirken ülkeyi turlamasına yurttaşlar tepki gösterdi.  

Muhafazakar Parti lideri seçilerek başbakanlık koltuğuna oturmasının ardından 31 Ekim'de anlaşmasız Brexit dayatan Boris Johnson (BoJo), Batı Yorkshire bölgesine ziyaretinde de halktan 'istenmeyen adam' muamelesi gördü.

BoJo, Morley kasabasında kameraların karşısında konuşurken, çevredeki vatandaşlardan biri sözünü keserek "Şimdi Brüksel'de müzakere yürütüyor olmalıydın" diye bağırdı.

Başbakan "Müzakere ediyoruz" karşılığını verse de kızgın vatandaş "Etmiyorsun. Müzakereyi nerede yapıyorsun? Sen buradasın, Leeds şehrinin Morley kasabasındasın" diye ısrar etti. 

Başbakanın Brüksel'de Brexit müzakerelerine liderlik etmekle meşgul olması gerektiğini belirten vatandaş, "Seçildiğinden beri 6 hafta geçti ve hiçbir şey yapmıyorsun. Parlamentoya gidiyor ve oyun oynuyorsun" çıkışını yaptı. 

Birkaç dakika vatandaşa laf yetiştirmeye çalışan ama ikna edici olamayan BoJo'ya tepki bununla sınırlı kalmadı.

Arkasından gelen yaşlı bir beyefendi, başbakanın elini sıkıp "Lütfen kasabamı terk et" dedi. "Çok kısa zamanda gideceğim" yanıtını veren başbakanın sırtına hafif bir şaplak indirdi.

Kamusal yayın kuruluşu BBC'nin de yayımladığı bu manzaraların ardından, #PleaseLeaveMyTown (#LütfenKasabamıTerkEt) etiketi, perşembe akşamı Twitter'da TT oldu.

 

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)