BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemJohnson'a büyük şok! Muhafazakar Parti Başkanı istifa etti----

Johnson'a büyük şok! Muhafazakar Parti Başkanı istifa etti

Johnson'a büyük şok! Muhafazakar Parti Başkanı istifa etti
24 Haziran 2022 - 08:47 www.finansgundem.com

İngiltere Başbakanı Johnson'ın parti skandalıyla ilgili sıkıntıları sürüyor. Muhafazakar Parti Başkanı Dowden, Johnson’a yazdığı mektupta “Ara seçimler, partimizin için kötü sonuçların alındığı son örnekti. Birileri sorumluluk almalı” diyerek istifa etti

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, pandemi döneminde yakınlarıyla Başbakanlık ofisinde düzenlediği parti nedeniyle karşılaştığı suçlamalar sonrası Muhafazakar Parti'den güven oyu aldı ancak sıkıntıları bitmedi. 

İngiltere’de “partygate” skandalının yarattığı sarsıntı sürüyor. Muhafazakar Parti Başkanı Oliver Dowden, Başbakan Boris Johnson’a yazdığı mektupta “Parlamentodaki ara seçimler, partimizin için kötü sonuçların alındığı son örnekti. Birileri sorumluluk almalı” diyerek istifa etti.

İngiltere'de iktidardaki Muhafazakar Parti'nin başkanı Oliver Dowden, art arda alınan seçim yenilgileri nedeniyle istifa etti.

Dowden, Başbakan Boris Johnson'a yazdığı istifa mektubunda “Dün parlamentodaki ara seçimler, partimizin için kötü sonuçların alındığı son örnekti. Destekçilerimiz stres içinde ve son gelişmelerden dolayı hayal kırıklığı yaşıyor. Onların duygularını paylaşıyorum” ifadelerini kullandı. “Birileri sorumluluk almalı” diyen Dowden, partide işlerin normalmiş gibi devam edemeyeceğini belirtti.

Kovid kısıtlamaları sırasında Başbakanlık ofisinde verilen partiler nedeniyle istifa baskısı altında olan Başbakan Johnson'ın partisi, geçen ay Birleşik Krallık’ta yapılan yerel seçimlerde birçok belediyede yüzlerce sandalye kaybetmişti. Muhafazakar Parti, son olarak da iki ara seçimde ağır bir yenilgi aldı.

Başbakan Johnson, bu ay başında Covid-19 kurallarını ihlal etmesi nedeniyle Muhafazakar Parti meclis grubunda yapılan güven oylamasını kazanmıştı ama parti içinde tepkiler dinmedi.

Johnson güvenoyu aldı, koltuğunu korudu

 

Boris Johnson için yolun sonu göründü

 

Partygate skandalı raporu tamamlandı: Johnson istifa etmeyecek

 

Parti skandalı: Boris Johnson'ın fotoğrafları basına sızdı!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)