BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemJohnson ve Blinken arasında iş birliği görüşmesi----

Johnson ve Blinken arasında iş birliği görüşmesi

Johnson ve Blinken arasında iş birliği görüşmesi
05 Mayıs 2021 - 00:19 www.finansgundem.com

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, G7 Dışişleri Bakanları Toplantısı kapsamında ülkede bulunan ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken'le bir araya geldi

Başbakanlık Ofisi 10 Numara’da yaklaşık 20 dakika gerçekleşen görüşmenin sonrasında Başbakanlık Ofisi'nden yapılan yazılı açıklamada, Johnson ve Blinken'in iki ülke arasındaki yakın iş birliğini ele aldıkları, İran ve Çin de dahil olmak üzere bir dizi dış politika meselesini görüştükleri belirtildi.

Açıklamada, İngiltere ve ABD arasındaki işbirliğinin, korona virüsle mücadele, çevrenin korunması ve diğer uluslararası konularda ilerleme sağlanmasında etkili olacağı aktarıldı.

G7 ÇALIŞMALARININ ÖNEMİ VURGULANDI

Johnson ve Blinken'in başta ticaret ve savunma olmak üzere iki ülke arasında yürütülen geniş çaplı çalışmaları memnuniyetle karşıladığı kaydedilen açıklamada, "Kovid-19 aşılarının küresel olarak yaygınlaştırılmasının salgını yenmenin anahtarı olacağı konusunda anlaştılar. Korona virüs aşısının üretim kapasitesinin arttırılmasına yönelik G7 çalışmalarının öneminin altını çizdiler" ifadesi kullanıldı.

JOHNSON BIDEN'I DÖRT GÖZLE BEKLİYOR

Açıklamada, Johnson'ın 11-13 Haziran'da İngiltere'nin Cornwall kasabasında gerçekleştirilecek G7 Liderler Zirvesi için ülkeye gelecek ABD Başkanı Joe Biden'ı karşılamayı dört gözle beklediği duyuruldu.

Biden'ın hedefi 4 Temmuz: Yetişkinlerin yüzde 70'i aşılanacak

 

ABD Hazine Bakanı Yellen'den 'faiz artırımı' açıklaması

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)