BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemJohnson: Putin'in geri adım atması için hala zaman var----

Johnson: Putin'in geri adım atması için hala zaman var

Johnson: Putin'in geri adım atması için hala zaman var
14 Şubat 2022 - 16:30 www.finansgundem.com

İskoçya'ya ziyaretinde açıklamalarda bulunan Johnson, "Bir uçurumun kenarındayız ama Rusya Devlet Başkanı Putin'in geri adım atması için hala zaman var." değerlendirmesinde bulundu.

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Rusya'nın, Ukrayna'yı işgalinin "korkunç bir hata" olacağı uyarısında bulunarak işgal için ciddi hazırlıklar yapıldığını gösteren işaretlerin olduğunu iddia etti.

İskoçya'ya ziyaretinde açıklamalarda bulunan Johnson, Rusya için felaket olacağını söyleyerek, "Bir uçurumun kenarındayız ama Rusya Devlet Başkanı Putin'in geri adım atması için hala zaman var." değerlendirmesinde bulundu.

Johnson, İngiliz hükümetinin, Rusya'yı işgalden caydırmak için "çok sert" yaptırımlar uygulamaya hazırlanması gerektiğine işaret etti.

Batı'ya, Rus saldırganlığına karşı "birlikte durma" çağrısında bulunan Johnson, Ukrayna'nın NATO'ya katılma arzusunu takas edemeyeceklerini kaydetti.

Johnson, Rusya'nın, Ukrayna'yı işgalinin yakın olup olmadığı sorusu üzerine, işgalin planlandığına dair "kanıtların oldukça açık" olduğunu ve Ukrayna sınırında yaklaşık 130 bin Rus askerinin bulunduğunu söyledi.

"İşgal için ciddi hazırlıklar yapıldığını gösteren başka işaretler de var" diyen Johnson, Ukrayna'daki durumun son derece endişe verici ve tehlikeli olduğunu belirtti.

Kremlin Sözcüsü Peskov'dan Ukrayna ve NATO açıklaması

 

Yunanistan'dan vatandaşlarına Ukrayna'dan ayrılma çağrısı

 

Rus yetkiliden sert uyarı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)