BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemJohnson, Macron'dan Brexit anlaşması için adım atmasını istedi----

Johnson, Macron'dan Brexit anlaşması için adım atmasını istedi

Johnson, Macron'dan Brexit anlaşması için adım atmasını istedi
07 Ekim 2019 - 09:19 www.finansgundem.com

Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile görüşen İngiltere Başbakanı Johnson, AB'nin 31 Ekim sonrasında da İngiltere'nin birlik içinde kalacağı yönünde yanlış bir inanca kapılmaması gerektiği uyarısı da yaptı

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, dün Fransa Devlet Başkanı Macron ile yaptığı görüşmede, Macron'dan Brexit anlaşmasının sağlanması için adım atmasını, çaba göstermesini istedi.

Johnson görüşmede Macron'u, AB'nin Britanya'nın 31 Ekim sonrasında da Avrupa Birliği içinde kalacağı yönünde yanlış bir inanca kapılmaması gerektiği konusunda da uyardı.

Johnson'ın Sözcüsü yaptığı açıklalada, Başbakan Johnson'ın Brexit konusunda sunduğu teklifleri Macron ve Portekiz Başbakanı Costa ile görüştüğünü ifade etti.

Sözcü açıklamasında, "Bu, parlamenterlerin desteklediği ve tüm tarafların üzerinde uzlaştığı bir Brexit anlaşmasına varmak için şans. İngiltere büyük, önemli bir teklif yaptı. Şimdi AB Komisyonu'nun uzlaşma konusunda istekliliğini gösterme zamanı. Eğer bu olmaz ise İngiltere anlaşma olmadan ayrılacak" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)