BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemJohnson ile Zelenskiy telefonda görüştü----

Johnson ile Zelenskiy telefonda görüştü

Johnson ile Zelenskiy telefonda görüştü
02 Mart 2022 - 15:00 www.finansgundem.com

İngiltere Başbakanı Boris Johnson ile Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'in, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e maksimum baskı uygulanması için "yaptırımların daha da genişletilmesi gerektiği" konusunda hemfikir olduğu bildirildi.

Başbakanlık Ofisi 10 Numara'dan bir sözcü, Johnson'ın, Ukrayna'ya yönelik menfur saldırıları kınamak için bu sabah Zelenskiy ile telefonda görüştüğünü belirtti.

Johnson'ın görüşmede, Zelenskiy'e İngiltere'nin bugün öğleden sonra New York'taki Birleşmiş Milletler (BM) toplantısında Rusya'nın en güçlü şekilde kınanmasını sağlamak için BM Genel Kurulu üyelerini bir araya getirdiğini söylediğini aktaran sözcü, şu ifadeleri kullandı:

"Ukrayna'ya yönelik saldırılara duyduğu nefreti paylaşan Başbakan Johnson, İngiltere'nin Ukrayna halkını ve direnişini desteklemek için mümkün olan her şeyi yaptığını söyledi. Zelenskiy, İngiltere'nin savunma yardımının Ukrayna'ya ulaşmasını sağlamadaki desteği ve liderliği için Johnson'a teşekkür etti ve Rus güçlerini durdurmanın hayati olduğunu belirtti. Her iki lider de ilerleyen günlerde Putin'e maksimum baskı uygulamak için yaptırımların genişletilmesi gerektiği konusunda mutabık kaldı."

'Rusya-Ukrayna savaşı: insan hakları felaketi'

 

Rusya'nın Ukrayna saldırıları kültürel varlıklara da zarar veriyor

 

Rus patronlara süper lüks darbe: Devlet el koyacak!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)