BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemJohnson: Çocuklarınızı okula gönderin----

Johnson: Çocuklarınızı okula gönderin

Johnson: Çocuklarınızı okula gönderin
24 Ağustos 2020 - 09:16 www.finansgundem.com

İngiltere Başbakanı Johnson, ailelere korona virüs döneminde eğitimden uzak kalan çocuklarını okula göndermeleri çağrısında bulundu.

İngiltere Başbakanı Boris Johnson'un açıklamaları, İngiliz sağlık yetkililerinin çocukların okuldan uzak kalmasının Kovid-19 etkilerinden daha zararlı olacağı yönündeki açıklamasının ardından geldi.

Ailelere seslenen Johnson, 5 ay sonra tekrar açılacak olan okullara çocukların gönderilmesi çağrısını yaptı. Johnson, ailelerin korkularını bir kenara bırakmasını ve çocuklarını okula göndermelerini istedi. Johnson okulların açılmasının 'ahlaki bir görev' olduğunu ve artık sağlık görevlilerinin Kovid-19 hakkındaki bilgilerinin okulların kapatıldığı 23 Mart tarihine göre çok daha yüksek olduğunu vurguladı.

Yetkililerin çocukların okullardan uzak kalmasının etkilerinin Kovid-19'dan daha kötü olduğu açıklamalarına işaret eden Johnson, "Bu nedenle çocuklarımızı eğitimleri ve arkadaşlarıyla birlikte olmaları için sınıfa geri götürmemiz hayati derecede önemli. Çocuklarımızın yaşam şansı üzerinde hiçbir şeyin okula dönmekten daha büyük bir etkisi olmayacak." dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)