BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemJohnson Backstop'un alternatifini New York'ta açıklayacak----

Johnson Backstop'un alternatifini New York'ta açıklayacak

Johnson Backstop'un alternatifini New York'ta açıklayacak
17 Eylül 2019 - 09:12 www.finansgundem.com

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, İrlanda backstop için alternatifini BM toplantıları sırasında açıklamaya hazırlanıyor

The Times gazetesinin haberine göre, Britanya Başbakanı Boris Johnson, Brexit anlaşmasındaki İrlanda tedbir (backstop) maddesi için alternatif önerilerini gelecek hafta New York'ta yapılacak BM Genel Kurul toplantıları sırasında açıklamaya hazırlanıyor.

Habere göre, Britanya ve AB'den Brexit müzekerecileri de görüşmeler için hazırlar.

The Times'a göre Başbakan Johnson, New York'ta Avrupa Konseyi Başkanı Donald Tusk, Fransa, Almanya ve diğer AB liderleri ile ikili görüşmelerde bulunacak.

Başbakan Johnson, dün Lüksemburg dönüşü yaptığı açıklamada ise kanunlara uyacağını ancak Britanya'nın 31 Ekim'de AB'den ayrılması konusunda bir değişiklik olmadığnı, bir anlaşma olsun ya da olmasın 31 Ekim'de AB'den ayrılacaklarını ifade etti.

BBC'ye konuşan Johnson, "Anayasaya bağlıyım ve kanuna uyacağım, ancak 31 Ekim'de AB'den çıkacağız. Britanya'nın Brexit tarihini uzatmayacağını, anlaşma olsun ya da olmasın 31 Ekim'de AB'den çıkacağını insanların anlamaları çok önemli" dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)