BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinJohnny Depp'ten Kaz Dağları'na destek!----

Johnny Depp'ten Kaz Dağları'na destek!

Johnny Depp'ten Kaz Dağları'na destek!
09 Ağustos 2019 - 10:59 www.finansgundem.com

Johnny Depp, Kaz Dağları'yla ilgili duyarlı bir paylaşımda bulundu.

Usta oyuncu Johnny Depp, yaptığı bir paylaşımla ülkemizdeki takipçilerini şaşırttı. Oyuncu, ülkemizin gündemine oturan Kaz Dağları ile ilgili bir paylaşımda bulundu.

Johnny Depp, Kaz Dağları ile ilgili yaptığı paylaşımda şu sözleri sarf etti: "Türkiye'nin antik zamanlardan birçok hikayeyi ve miti barındıran tarihi dağı Kaz Dağları, Kanadalı bir altın çıkarma şirketi tarafından şimdilerde yok ediliyor. Antik Truva'ya yalnızca 20 km uzaklığında ve Çanakkale'ye 30 km uzaklıkta bulunan Anadolu'nun Kaz Dağları, modern tarihin yanı sıra eskilere de bürünmüş durumda. Ida Dağı olarak da bilinen Kaz Dağları, Antik Yunan tarihinden Homeros'un İlyada'sı ve Virgil'in Aeneid'i dahil olmak üzere birçok hikayeyi barındırıyor..." Johnny Depp'in yanı sıra Kaz Dağları'ndaki ağaç ve popülasyon katliamına Türkiye'den de birçok ünlü isim engel olmaya çalışıyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)