BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemJoe Biden'dan Trump'a Türkiye çağrısı----

Joe Biden'dan Trump'a Türkiye çağrısı

Joe Biden'dan Trump'a Türkiye çağrısı
06 Ekim 2020 - 18:30 www.finansgundem.com

Joe Biden, Trump yönetimine 'Yunanistan'a karşı provokatif eylemlerden kaçınması için Türkiye'ye baskı yapma' çağrısında bulundu

ABD'de Demokrat Parti'nin başkan adayı Joe Biden yaptığı yazılı açıklamayla NATO’nun Yunanistan ve Türkiye arasında tansiyonu düşürme ve askeri gerilimi azaltma mekanizması kurulması çabalarını desteklediğini ve diplomatik görüşmelerin başlamasının doğru bir adım olduğunu ifade etti.

“TÜRKİYE’YE BASKI UYGULAMALI”

Biden, “Trump yönetimi, başarılı bir diplomasi ortamının yaratılması için güç kullanma gibi tehditler de dahil olmak üzere Türkiye’ye bölgede Yunanistan’a karşı provokatif eylemlerden kaçınması için baskı uygulamalı” dedi.

BIDEN’DAN ERDOĞAN’A AYASOFYA ÇAĞRISI

Reuters’ta yer alan habere göre Biden ayrıca “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı da Ayasofya’yı camiye çevirme kararını geri almaya ve Ortodokslar da dahil olmak üzere herkesin eşit erişime sahip olmasını sağlayarak müze statüsüne döndürmeye çağırıyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)