BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemJoe Biden'a olan halk desteğinde büyük gerileme----

Joe Biden'a olan halk desteğinde büyük gerileme

Joe Biden'a olan halk desteğinde büyük gerileme
14 Kasım 2021 - 19:17 www.finansgundem.com

ABD yapılan bir kamuoyu yoklaması, Başkan Joe Biden'a olan halk desteğinin yüzde 41'e gerilediğini ortaya koydu.

Amerikan Washington Post gazetesi ve ABC Haber tarafından düzenlenen ankette, katılımcıların yüzde 53'ü, Biden'ın başkan olarak görevini yürütme şeklini onaylamadığını bildirdi.

Katılımcıların yüzde 6'sı herhangi bir görüş belirtmezken, sadece yüzde 41'i Biden'a onay verdi.

BÜYÜK DÜŞÜŞ

Ülke genelinde 7-10 Kasım tarihleri arasında yapılan ankete 1001 yetişkin katıldı.

Biden'ın başkanlık edişi, göreve geldikten üç ay sonra anketlerde yüzde 52’lerde seyrederken, haziranda yüzde 50'ye, en son eylül ayında da yüzde 44’e gerilemişti.

Uzmanlar, ülkedeki ekonomik sıkıntıların Biden'a verilen desteğin Demokratlar ve bağımsız seçmenler arasında da azaldığı değerlendirmesinde bulunuyor.

Dışişleri Bakanlığı'ndan Ahıska Türkleri açıklaması

Kovid izni sona eren mahkumlar cezaevine dönmek istemiyor

Deprem dağları yıktı, şok görüntüler!

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)14 Kasım 2021 21:08

    Ciddi yazayım. ABD güneyliler-kuzeyliler diye 2 ye ayrıldı. Kuzey adil, Güneyde zenci köleler vardı. Köleler kuzeye kaçardı özgür olurdu... Sonra aralarında kardeş kavgası başladı. Köleler özgürlüğü için güneyliler saflarında savaştı. Derken Abraham Kuzeyli lider savaşı kazandı. ABD de birlik kurulsada, köleleri istemeyenler beyaz kıyafetlerle ev yapmaya, ırkçılık etmeye başladı. Derken sanayi oluyor, demir yolu döşenecek. kızıldereliler ile savaşlar boylece balşlkadı. Madenler trenlerle taşındı. Abraham suikast ilke vuruluyor, tiyatoroda.. Derkenabd kapitalizm başladı morgen banka varya heryere şube açtı o yıllarda... sonra tarım arazısı verıldı, isveç,norveç,çin,irlanda vb göçmen geldı. Beleş toprak verildi işlediler. büyük kentler kuruldu.Derken tarım ürünü fiyatlar ucuz, zarar yazdı. sokaklar grev ve, enflasyon, buyuk kriz abd iç kargaşa oldu... Yıl 2021 BİDEN :D  işi kolay deil.

  • Mucise Reis ;)14 Kasım 2021 21:00

    Aaaa...Ama neden ? ABD pradatörleri f35 leri apachileri uçak gemileri uzay istasyonları, kıtalar arası roketleri, hepsini yaptı bu BİDEN neden şimdi halk nankörlük ediyor.. ? neden halk iç cephede ABD de teröristlik ediyor, bölücülük edip işidçilik ediyor :D BİDEN yerli milli uçaklarını yaptı, insansız hava araçlarını da yaptı :D ee sorun ne ?

  • ALİ KODUŞ14 Kasım 2021 20:58

    Yakında enflasyon % 20 gelince ne yapacaklar.kıyametler kopacaktır.büyük buhran yine olacaktır. bekleyip hep birlikte göreceğiz.

  • Amerika da durum14 Kasım 2021 20:35

    ABD'nin enflasyonu %6 lara ulaşınca Amerikan halkı desteğini çekmeye başlamış. Bu Abd nin daha onceki tarihlerinde de olmuştu. Enflasyon orada halk için baya önemli. Çünkü alım gücü azalıyor ve amerikan halkinin hoşuna gitmiyor bu durum