BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemJoe Biden, Trump'ın seçim hilesine başvuracağını iddia etti----

Joe Biden, Trump'ın seçim hilesine başvuracağını iddia etti

Joe Biden, Trump'ın seçim hilesine başvuracağını iddia etti
11 Haziran 2020 - 20:43 www.finansgundem.com

Biden, Trump'ın Cumhuriyetçilerinin seçim hilesi yapması, buna karşı Demokratların tüm seçim merkezlerinde avukat görevlendirmesi ve Başkan'ın sonucu kabul etmemesi halinde askeri darbe olasılıklarını tartışmaya açtı

ABD'de başkanlık seçimine 5 ay kala tansiyon yükseliyor. ABD'de kasımdaki seçimlerde Başkan Donald Trump'a karşı Demokrat Parti'nin adayı olmasına kesin gözüyle bakılan Joe Biden, Trump'ın oy çalmaya çalışacağını, seçimi kaybettiği halde koltuktan kalkmayı reddetmesi halinde askerin müdahale edeceğini iddia etti.

Comedy Central'ın 'The Daily Show' programına katılan Biden, "Tek bir büyük endişem var: Bu başkan, seçimi çalmaya çalışacak" dedi.

Eski ABD Başkan Yardımcısı, Trump'ın bunu nasıl yapabileceğine açıklık getirmedi, ancak hile aracı yapılacağı gerekçesiyle posta yoluyla oy kullanılmasına karşı çıktığına dikkat çekti.

Trump'ın Cumhuriyetçi Partisi'nin oyları çalma çabasına karşı tetikte olmak için Demokrat Parti'nin ülke çapında seçim merkezlerinde avukat bulundurması gerektiğini söyleyen Biden, Başkan'ın ülke çapında George Floyd protestolarına verdiği tepkinin üst düzey askeri yetkililer tarafından eleştirilmesini gündeme taşıdı.

Trump'ın seçimi kaybetmesi ve sonucu kabul etmeyi reddetmesi halinde ordusunun müdahale edeceğinden emin olduğunu ifade eden kurt Demokrat siyasetçi "Büyük bir sevkiyatla kendisinin Beyaz Saray'dan çıkışına eşlik edeceklerine kesinlikle eminim" dedi. 

Trump'ın seçim hilesine başvuracağı endişesini sık sık dile getiren Biden, bu söylemini yakın zamanda tırmandırdı. 

Koronavirüs pandemisinin yarattığı ekonomik krizin üzerine George Floyd protestoları binerken, son dönemde anketler Biden'ı Trump'ın önünde gösteriyor. 

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Erol g.12 Haziran 2020 05:25

    YÖNETİCI SEÇERKEN DE BİLGİ/DENEYİM/ZEKÂ/SABIR/EHLİLİK SINAVLARI/YARIŞLAR YAPILMALI EN ZENGİN OLANLAR DEĞİL EN bilgili/deneyimli/dayanıklı/sabırlı OLANLAR yöneticiler olarak seçilmelidir

  • HÜSEYİN ÖZGÜN-NAZİLLİ11 Haziran 2020 23:20

    SEN HELE BİR KAZAN DA. KENDİNİ DEV AYNASINDA GÖRÜYORSUN. BİR BOY AYNANA BAK. TRUMP SENİ ÇİĞ ÇİĞ YER. ZATEN TÜRKİYEMİZ İÇİN DE EN HAYIRLISI SENİN GİBİ PKK SEVİCİ YERİNE TRUMP GİBİ TÜRKİYE YANLISI BİRİNİN KAZANMASIDIR.