BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporJesus: Türkiye'nin daha yukarıda olması gerekiyor----

Jesus: Türkiye'nin daha yukarıda olması gerekiyor

Jesus: Türkiye'nin daha yukarıda olması gerekiyor
14 Ekim 2022 - 06:58 www.finansgundem.com

Avrupa'da gruptan çıkmayı garantileyen Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jorge Jesus, AEK Larnaca maçının ardından açıklamalarda bulundu.


UEFA Avrupa Ligi’nde AEK Larnaca’yı deplasmanda 2-1 yenerek bir üst tura yükselen Fenerbahçe’de teknik direktör Jorge Jesus maçın ardından mücadeleyi yorumladı.

"Aldığımız galibiyetlerle Avrupa sıralamasında yukarı çıkıyoruz"

“Hedefimiz gruptan çıkmaktı. Bunu başardık. Aldığımız üst üste galibiyetler, kulübü Avrupa sıralamasında yukarı çıkarıyor. Bu sadece bizim için değil, Türk futbolu için de önemli. Türkiye’nin daha yukarıda olması gerekiyor.”

"O oyuncular oyuna girdikten sonra maç bizim için daha kolay"

“Maç içinde yaptığımız değişiklikleri, maça göre ayarlıyoruz. Maç öncesi hiçbir zaman karar vermiyoruz, maçın içinde buna karar veriyoruz. Hafta sonu oynayacağımız maçı düşünerek karar verdik. Sonradan oyuna giren oyuncular, bize çok iyi katkı verdi. O oyuncular oyuna girdikten sonra maç bizim için daha kolay hale geldi. Oyuna hız kattılar. Özellikler Osayi ve Valencia.”

“Penaltı atıcısına ben karar veriyorum. Onlar da penaltı atıcısının kim olduğunu çok iyi biliyor. Bizim takımda 4 tane penaltı atan oyuncu var; Joao Pedro, Serdar Dursun, Valencia ve Batshuayi. Onlar kendi aralarında kimin birinci olduğunu çok iyi biliyorlar.”

“Biz taraftarlar için oynuyoruz"

“Biz aslında taraftarlar için oynuyoruz, onları mutlu etmek için oynuyoruz. Buraya gelen seyircilerimiz de İstanbul’da yaşamıyorlardır. Kulüplerinden onlara kalan hatıra çok önemlidir diye düşünerek oyuncuların formalarını vermelerini istedim.”

TFF, Avrupa'dan zaferle dönen Fenerbahçe ve Başakşehir'i kutladı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)