BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinJennifer Lopez kurşun geçirmez villada kalacak----

Jennifer Lopez kurşun geçirmez villada kalacak

Jennifer Lopez kurşun geçirmez villada kalacak
06 Ağustos 2019 - 17:03 www.finansgundem.com

Jennifer Lopez, Antalya'da konser vermek için dün sabah Türkiye'ye geldi. Lopez'in kalacağı evin kurşun geçirmez camla kaplı 3 katlı bir villa olduğu öğrenildi.

Jennifer Lopez, bu akşam Antalya'nın Serik ilçesine bağlı turizm bölgesi Belek'teki Regnum Carya Otel'de 'It's My Party' turnesi kapsamında bu akşam 21.00'de konser verecek. Moskova'daki konserin ardından dün sabaha karşı Antalya Havalimanı'na inen şarkıcı, CIP salonundan çıkış yaptı. Polis ekipleri ise Lopez'in çıkış yaptığı kapıda yoğun güvenlik önlemi aldı. Antalya'ya 90 kişilik dev bir ekiple 2 uçakla gelen Lopez, daha sonra konaklayacağı Regnum Carya Otel'e polis eskortu ve özel korumalar eşliğinde geçti. 

Kurşungeçirmez villada kalacak

Antalya'da üç gün geçirecek olan Lopez; 5 yatak odası, özel havuzu ve helikopter pisti bulunan, kurşun geçirmez camla kaplı 3 katlı villaya yerleşti. Öte yandan Türkiye'den de 60 kişilik ekibin katılımıyla toplam 150 kişilik teknik ekip, Jennifer Lopez'in konserinde görevlendirilecek. Ayrıca normal bir konserde 70- 80 ışık kullanılırken, Lopez konseri için otel yönetiminden 800 ışık talebinde bulunuldu.

Biletler Tükendi

Sahnede 2 saat kalması beklenen ünlü şarkıcıyı ayakta dinlemek isteyenler 7 bin lira öderken, locadan izleyecek olanlar 50 bin Euro ödeyecek. Ayrıca konser biletlerinin de tükendiği belirtildi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)