BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinJennifer Lopez, Google Görseller'in ilham kaynağıyla podyumda----

Jennifer Lopez, Google Görseller'in ilham kaynağıyla podyumda

Jennifer Lopez, Google Görseller'in ilham kaynağıyla podyumda
22 Eylül 2019 - 09:55 www.finansgundem.com

ABD'li şarkıcı Jennifer Lopez'in Google Görseller'in kurulmasına ilham veren ikonik kıyafeti 'sahnelere geri döndü.'

İtalya'daki Milano Moda Haftası'nda Versace markasının İlkbahar/ Yaz 2020 defilesi için podyuma çıkan Lopez, tüm zamanların en akılda kalıcı 5. kıyafeti seçilen yeşil elbisesinin bir benzeriyle defilenin kapanışını yaptı.

Lopez, yine bir Versace tasarımı olan ikonik elbiseyi ilk olarak Şubat 2000'de Grammy Ödülleri'nde giymişti. 2015'te de Google CEO’su Eric Schmidt, Google Görseller kısmını bu elbisenin yarattığı etki üzerine açmaya karar verdiklerini itiraf etmişti.

Öte yandan defiledeki Lopez etkisi bununla sınırlı değildi. Defilenin sonunda podyuma çıkan mankenler, Lopez'in 2001 tarihli 'Love Don't Cost a Thing' şarkısı eşliğinde yürüdü. Ardından orijinal elbisenin Google Görseller'deki aramalarda çıkan fotoğrafları duvarlara yansıtıldı.

Bununla birlikte Google Görseller'de sesli arama yapılıyormuş hissi uyandıran bir sesin "Hadi bakalım Google, şimdi bana gerçek elbiseyi göster" dediği duyuldu ve bunun sonrasında Lopez podyumdaki yerini aldı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)