BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinJeffrey Epstein'in sevgilisine mahkeme acımadı----

Jeffrey Epstein'in sevgilisine mahkeme acımadı

Jeffrey Epstein'in sevgilisine mahkeme acımadı
26 Aralık 2021 - 16:25 www.finansgundem.com

Jeffrey Epstein'in sevgilisi Ghislaine Maxwell'in doğum gününü ve Noel'i parmaklıklar ardında geçirmesine karar verildi. Kararı duyan Maxwell'in kardeşi Isabelle, gözyaşlarına boğulup hıçkıra hıçkıra ağladı.

Sapık milyarder Jeffrey Epstein'in sevgilisi Ghislaine Maxwell'in Çarşamba günü duruşması görüldü. New York'taki bir mahkeme salonunda görülen duruşmada Maxwell'in 25 Aralık olan doğum gününü ve Noel'i parmaklar ardından geçirmesine karar verildi.

Haberi duyan Maxwell'in kız kardeşi gözyaşlarına boğuldu. Diğer kardeşler tarafından teselli edilmeye çalışılan Isabelle, hıçkıra hıçkıra ağlamaya devam etti.

Perşembe günü duruşmanın tekrar görülmesi talep edildi; ancak jüri tatil planları olması dolayısıyla talebi reddeti. Bu Noel'de 60 yaşına giren Maxwell'in kötü şöhretli bir hapishanede olduğu düşünülüyor.

Jüri, suçlamaları pazartesi günü yeniden değerlendirecek.

1991 yılında yatın düşerek ölen ünlü İngiliz yayıncılık patronu Robert Maxwell'in çocukları, Temmuz 2020'den bu yana kilit altında olan ve skandal suçlamalarla karşı karşıya olan Ghislaine Maxwell'e destek oluyorlar.

Maxwell, suçlu bulunursa 80 yıl hapis cezasıyla karşı karşıya kalabilir. Maxwell, sevgilisi Jeffrey Epstein için reşit olmayan kız çocuklarını işe almak ve taşımakla ilgili olan 6 suçlamayı reddediyor.

Jeffrey Epstein’in eski pilotu konuştu: Aynı anda iki sevgilisi vardı, biri yarı yaşındaydı

Jeffrey Epstein'de Trump ve Clinton'ın gizli kasetleri var iddiası

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)