BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinJeff Bezos’un yatına çürük yumurta atma etkinliği!----

Jeff Bezos’un yatına çürük yumurta atma etkinliği!

Jeff Bezos’un yatına çürük yumurta atma etkinliği!
05 Şubat 2022 - 12:51 www.finansgundem.com

Hollandalılar, yerel yetkililerin Jeff Bezos'un süper yatı için Hollanda'nın tarihi köprüsünün kaldırılacağını açıklamasına tepki gösterdi. Karara tepki gösterenler Bezos'un süper yatına çürük yumurta atma etkinliği düzenledi.

Jeff Bezos'un 485 milyon dolarlık yatının geçmesi için tarihi Koningshaeven Köprüsü’nün orta bölümünün kaldırılacak olması Rotterdam halkı epey kızdırdı. 1000’den fazla Hollandalı, Jeff Bezos’un yatına çürük yumurta atmaya hazırlanıyor.

Halk, protesto için “Jeff Bezos’un süper yatına yumurta atmak” isimli bir etkinlik planlamak için Facebook’a gitti. Etkinlik açıklamasında ise şu ifadeler yer aldı:

Tüm Rotterdamlılara sesleniyorum, yanınıza bir kutu çürük yumurta alın ve Jeff’in yatı Rotterdam’daki Hef’ten geçerken toplu halde atalım. Rotterdam halkı tarafından enkazdan inşa edildi ve biz bunu sadece megaloman bir milyarder için parçalara ayırmayacağız. Savaşmadan olmaz!

SÖZ VERİLMİŞTİ, TEKRAR SÖKÜLMEYECEKTİ

1 Haziran’da yapılması planlanan etkinliğe yaklaşık 1.500 kişinin katılacağı söylenirken, 5.700 kişi de etkinlik ile ilgilendiğini belirtti. Bezos’un 485 milyon dolara mal olacağı tahmin edilen mega yatın inşaatı şu anda Hollanda’nın Alblasserdam kentinde Oceanco isimli gemi yapım şirketi tarafından yapılıyor. Tamamlandığında, 417 metrelik geminin Bezos’a ulaşmak için Rotterdam’dan geçmesi gerekecek.

Mega yatın üç direği, Rotterdam’daki Koningshaven Köprüsü’nün altından geçemeyecek kadar uzun. De Hef olarak bilinen köprü, yaklaşık 100 yaşında ve şehrin önemli simgelerinden bir tanesi. Hollandalı yayın kuruluşu Rijnmond’ın haberine göre köprü 2017 yılında yenilendikten sonra tekrar ayrılmayacağına dair yetkililer tarafından da söz verilmişti.

Rotterdam belediye başkanı Ahmed Aboutaleb açıklamasında, süper yat için köprünün sökülmesi konusunda henüz bir karar verilmediğini belirtti. Eğer söz konusu sökülme gerçekleşirse, "faturayı Bezos veya Oceanco ödemek zorunda kalabilir" dedi.

Jeff Bezos için taraihi köprüyü sökecekler

Musk’ı takip eden gencin Gates, Bezos ve Donald Trump’ı da takip ettiği ortaya çıktı

Dünyanın en zengin insanı Jeff Bezos kulüp satın alıyor!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)