BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemJeff Bezos kesenin ağzını açtı: Ağaçlandırma için 9,5 milyar lira----

Jeff Bezos kesenin ağzını açtı: Ağaçlandırma için 9,5 milyar lira

Jeff Bezos kesenin ağzını açtı: Ağaçlandırma için 9,5 milyar lira
02 Kasım 2021 - 16:54 www.finansgundem.com

Jeff Bezos, Prens Charles ile ağaçların önemi hakkında sohbet ettikten sonra Afrika'da yeniden ağaçlandırmaya yardımcı olmak için 732 milyon sterlin (yaklaşık 9,5 milyar lira) sözü verdi.


Prens Charles’ın, Jeff Bezos’un Afrika’daki arazi restorasyonu için 732 milyon sterlin (9,5 milyar lira) taahhütte bulunmasında kilit rol oynadığı ortaya çıktı. COP26’da gerçekleşen bir etkinlikte kıtadaki çölleşmeye karşı koymak için Afrika’da 20 milyon ağaç dikecek olan Büyük Yeşil Duvar girişimi vurgulandı. Bezos, “Hepimiz bunun belirleyici bir on yıl olduğunu biliyoruz” dedi.

Bezos, Bill Gates’in 66. doğum gününü süper yatta kutladıktan iki gün sonra özel bir jetle zirveye uçtuğu için eleştirildi. İş insanı ayrıca, uzaya gitmek için finanse ettiği bir projeyi kullandıktan sonra bu yılın başlarında iklim aktivistlerinden de eleştiri almıştı.

Bezos’un sevgilisi Lauren Sánchez, Instagram hesabından Prens Charles ile gerçekleşen özel toplantının birkaç fotoğrafını yayınladı.

Bezos daha sonra tweet atarak Galler Prensi’nin iklim değişikliğiyle mücadele ettiğini ve Bezos Dünya Fonu’nun nasıl yardımcı olabileceğini tartıştıklarını belirtti.

Ünlü iş insanları Gates ve Bezos'un mega yatları Bodrum'da

 

İklim aktivistlerinden Gates ve Bezos'un Türkiye tatiline tepki

 

Jeff Bezos'un şirketi Blue Origin'in 2030 yılı hedefi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)