BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaJaponya'ya olimpiyat dopingi----

Japonya'ya olimpiyat dopingi

Japonya'ya olimpiyat dopingi
09 Eylül 2013 - 07:31 www.finansgundem.com

Tokyo'nun 2020 Olimpiyatları'nı düzenleme hakkını kazanması piyasalara güven verdi

Japonya'nın başkenti Tokyo'nun 2020 Olimpiyatları'nı düzenleme hakkını kazanması bugün Japon hisselerini desteklediği şekilde, tüketici güvenini de yükselterek, dünyanın en büyük 3. ekonomisini yeniden canlandırmaya çalışan Başbakan Shinzo Abe'ye yardımcı olabilir.
Topix Endeksi,  Tokyo saati ile 9:27'de yüzde 2.3 yükselerek 1,174.66 puana çıktı ve 2013'teki kazançlarını yüzde 37'ye genişletti. İmar ve inşaat şirketleri kazançlara öncülük etti. Tokyo'nun seçilmesinden yararlanacağı tahmin edilen inşaat şirketi Taisei Corp. yüzde 14 ile Nikkei 225 Endeksi'ndeki en büyük sıçramayı yaptı.
Olimpiyatlar ile ilgili hisselerin, bugün üstün performans göstermesine rağmen henüz kararı tamamen fiyatlamadığını söyleyen Shinkin Asset Management Co.'nun fon yöneticilerinden Hiroshi Fujimoto, kısa vadede Japon piyasasının tamamının kutlama alımlarından ve etkinliğin ekonomik etkisine ilişkin beklentilerinden destek bulacağını öngördü.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)