BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemJaponya'nın OHAL'i uzatma planı----

Japonya'nın OHAL'i uzatma planı

Japonya'nın OHAL'i uzatma planı
04 Mayıs 2020 - 10:31 www.finansgundem.com

Dünyayı etkisi altına alan korona virüs ile ilgili mücadele 140'tan fazla ülkede sürüyor. Japonya'da hükümet korona virüs kapsamında ülke genelinde uygulanan olağanüstü hal uygulamalarını 31 Mayıs’a kadar uzatmayı planlıyor

Küresel tehdit haline gelen korona virüs bir çok ülkede etkisini sürdürmeye devam ederken, Japonya'da hükümet salgına ilişkin kritik bir karar aldı.

Japonya’da hükümet yetkilileri korona virüs önlemleri kapsamında alınan OHAL kararının 31 Mayıs’a kadar uzatılacağını ifade ederken başka bir üst düzey yetkili, hükümetin nispeten yüksek sayıda vaka olan bölgelerde dahi parkların, müzelerin, kütüphanelerin ve diğer bazı kamu tesislerinin yeniden açılmasına izin vermeyi planladığını söyledi.

OHAL DETAYLARINI BAŞBAKAN ABE AÇIKLAYACAK
 
Japonya Başbakanı Shinzo Abe’nin kararı bugün açıklaması bekleniyor. Japonya hükümeti, 7 Nisan’da Tokyo, Chiba, Kanagawa, Saitama, Osaka, Hyogo ve Fukuoka’da bir ay süreyle OHAL ilan etmiş ardından sonra bu yasak tüm ülkeyi kapsayacak şekilde genişletilmişti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)