BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemJaponya'dan Ukrayna'ya savunma malzemesi desteği----

Japonya'dan Ukrayna'ya savunma malzemesi desteği

Japonya'dan Ukrayna'ya savunma malzemesi desteği
04 Mart 2022 - 20:29 www.finansgundem.com

Japonya, Rusya'nın Ukrayna'ya saldırıları nedeniyle Ukrayna'ya kurşun geçirmez yelek dahil savunma malzemeleri tedarik edecek

Japonya Kabine Baş Sekreteri Matsuno Hirokazu, düzenlediği basın toplantısında, ülkesinin, Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle Ukrayna'ya kurşun geçirmez yelek dahil savunma malzemeleri ile kasket, çadır, gıda malzemeleri, jeneratör, kışlık kıyafet gibi yardım malzemelerinin, Öz Savunma Kuvvetlerince teslim edileceğini vurguladı.

"Uluslararası toplum Ukrayna'ya şimdiye kadar görülmemiş yardımları yapmakta dayanışma halinde. Dünyanın barış ve istikrarının sarsıldığı bir durumdayız." ifadelerini kullanan Matsuno, yardımın, Ukrayna'nın talebi doğrultusunda yapılacağının altını çizdi.

Kişida, Zelenskiy ile görüştü

Japonya Başbakanı Kişida Fumio, telefonda görüştüğü Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'e, Rus ordusunun Ukrayna'daki Zaporijya Nükleer Santrali'ne saldırısını şiddetle kınadığını söyledi.

Görüşme sonrası basın mensuplarına konuşan Kişida, "korkunç ve kabul edilemez" şeklinde nitelediği saldırıya ilişkin, "Fukuşima Dai-içi nükleer kazasını yaşamış bir ülke olarak Japonya, bunu en sert şekilde kınamakta." dedi.

"Rusya'nın nükleer santral saldırısı savaş suçu"

 

Erdoğan ile görüşen Zelenskiy: Türkiye'ye minnettarız

 

Erdoğan, İngiltere Başbakanı Johnson ile görüştü

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)