BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem Japonya'da günlük vaka sayısı 100 bini geçti----

Japonya'da günlük vaka sayısı 100 bini geçti

 Japonya'da günlük vaka sayısı 100 bini geçti
15 Temmuz 2022 - 17:27 www.finansgundem.com

Son günlerde Kovid-19 vakalarında gözlenen artış nedeniyle salgında 7. dalga endişesi yaşanan Japonya'da Şubat ayından bu yana günlük vaka sayısı ilk kez 100 bini geçti.

Japonya’da günlük vaka sayısı, Şubat ayından bu yana ilk kez 100 bin sınırını aştı.

Sağlık Bakanlığı ve yerel hükümetlerin verilerine göre son 24 saatte 103 bin 311 yeni vaka tespit edilirken, toplam vaka sayısı 10 milyon 119 bin 9’a çıktı. Son 24 saatte 31 kişinin daha yaşamını yitirmesiyle ölü sayısı da 31 bin 578’e ulaştı.

Bugün Kovid-19 salgını konusunda hükümete danışmanlık yapan uzmanlar kurulu ile bir araya gelen Japonya Başbakanı Fumio Kishida, hükümetin yüksek alarm seviyesinde kalmayı sürdürürken sağlık sistemini güçlendirmeye devam edeceğini ve sosyoekonomik faaliyetlerin normale dönmesine yönelik çabaları destekleyeceğini söyledi.

Şu anda halkın sosyal hayatını kısıtlamayı düşünmediklerinin altını çizen Kishida, 60 yaş ve üzeri kişiler ile kronik sağlık sorunu bulunan 18 yaş üzeri hastalara uygulanan 4. doz aşının, önümüzdeki hafta itibariyle yaşlı bakım merkezlerinde çalışan kişiler ve sağlık personeli için de erişilebilir hale geleceğini ifade etti.

Ayrıca merkezi hükümetin eyalet yönetimlerinden insanların yaz tatili sezonunda seyahat etmeden önce tren istasyonları ve havaalanlarında ücretsiz test yaptırmalarını sağlayacak 100’ü aşkın test merkezi kurmalarını isteyeceği öğrenildi.

99 yaşındaki Japon prenses Kovid-19'a yakalandı

 

Kovid- 19'da sert dalga başladı: İşte hafif atlatmanın yolu...

 

Belçika Sağlık Bakanı: Kovid-19'da yedinci dalgadayız

 

AB: Uyarlanmış Kovid aşıları şimdikilerden daha etkili olacak

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)