BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemJaponya korona virüse karşı direnemiyor----

Japonya korona virüse karşı direnemiyor

Japonya korona virüse karşı direnemiyor
11 Eylül 2021 - 09:45 www.finansgundem.com

Japonya'da yerel idareler, artan korona virüs vakaları için hastanelerde azalan yatak kapasitelerini artırma çözümleri arıyor.

Japonya Sağlık Çalışma ve Refah Bakanlığı'nın hastanelerin azalan yatak kapasitelerine karşı, yerel bazda geçici tedavi merkezleri kurma çağrısı belediyeleri harekete geçirdi. Kyodo ajansının araştırmasına göre yerel yönetimler, bölgelerindeki yatak kapasitelerini artırmak için çeşitli formüllere başvuruyor.

Araştırmaya göre başkent Tokyo dahil, 47 eyaletin en az 25'inde korona virüs hastalarına barınma ve tedavi imkanı sağlayacak geçici merkezler kuruldu. 21 eyalet yönetiminin ise geçici tedavi merkezleri kurmayı planladığı, bu sayede yatak kapasiteleri azalan hastanelere destek olacağı kaydedildi.

Verilen örneklere göre Fukui eyaletinde bir spor salonu geçici hastaneye dönüştürülürken Ehime eyaletinde ise korona virüs hastaları anlaşılan otellerde tedaviye alındı.

Japonya’da ise korona virüs vaka sayısı 1 milyon 625 bin 684’e, virüse bağlı can kaybı sayısı 16 bin 721’e yükseldi. Ülke genelinde 2 bin 125 kişi yoğun bakım servislerinde korona virüs tedavisi görüyor.

Uzman isim açıkladı: Kovid mevsimsel hastalığa dönüşebilir!

Aşı olmayanların ölüm riski 11 kat yüksek

Sağlık Bakanı Koca duyurdu: 2 il daha mavi kategoride

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)