BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemJaponya Başbakanı'ndan iş birliği mesajı----

Japonya Başbakanı'ndan iş birliği mesajı

Japonya Başbakanı'ndan iş birliği mesajı
09 Nisan 2022 - 08:14 www.finansgundem.com

Japonya Başbakanı Kişida Fumio, Asya'daki kıyıdaş komşusu Filipinler ile "Serbest ve Açık Hint-Pasifik'in" sağlanması için iş birliği hedeflediğini söyledi.

Başkenti ziyaret eden Filipinler Dışişleri ve Savunma Bakanlarını kabul eden Başbakan Kişida, ikili ve bölgesel ilişkileri ele aldığı görüşmede "Hint-Pasifik güvenliği" vurgusu yaptı.

"Serbest ve Açık Hint-Pasifik'in" sağlanması için iki ülkenin iş birliğini hedeflediğini kaydeden Kişida, güvenlik alanı dahil iki ülke ilişkilerinin geliştirilmesinin öneminin altını çizdi.

Japon Başbakan ile misafir bakanlar, Doğu Çin Denizi ve Güney Çin Denizinde "statükonun güç kullanılarak tek taraflı değiştirilmesi girişimlerine" karşı çıkılmasında anlaştı.

Tokyo gezileri kapsamında Filipinler Savunma Bakanı Delfin Lorenzana ve Dışişleri Bakanı Teodore Locsin'in Japon mevkidaşlarıyla 2+2'li zirvede bir araya gelmesi bekleniyor.

Japonya'dan COVAX'a 500 milyon dolar daha katkı

 

Japonya 8 Rus yetkiliyi sınır dışı edecek

 

ABD, Filipinler'e savunma sistemi konuşlandırdı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)