BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemJapon damat dolandırıcı çıktı----

Japon damat dolandırıcı çıktı

Japon damat dolandırıcı çıktı
12 Ekim 2020 - 11:16 www.finansgundem.com

Japon mühendisle evlendiğini sanan Mimar Sema, kandırıldığını öğrendi. Yatalak olan eşi için kariyerinden vazgeçen kadın, aldatılıp evden atıldı. Çocuğunu almadan Türkiye'ye dönmeyen anne, hukuk mücadelesi başlattı.

Japon Ataru Kobayashi, sosyal medyada tanıştığı mimar Sema Tekin’le buluşmak için İstanbul’a geldi. Âşık olan çift, 2013’te evlendi, bir de erkek çocukları oldu. Kendisini inşaat mühendisi olarak tanıtan ancak bir mesleği olmadığı oraya çıkan Japon damat, çalışmayınca evin geçimini genç kadın sağladı. Ataru Kobayashi, zamanla asabileşti. Eşine kötü davranan adam, kadının ilk evliliğinden olan oğlunun tartıştığı bir çocuğu darp edince davalık oldu.

KARİYERİNİ FEDA ETTİ

Bir süre sonra ailesini Türkiye’de bırakıp Japonya’da giden Ataru Kobayashi, böbrek yetmezliği, şeker ve kalp rahatsızlığı nedeniyle yatalak oldu. Bakacak kimsesi olmadığı için Sema Kobayashi, 20 yıllık işini bırakıp küçük oğluyla eşinin yanına gitti. Kocasını iyileştirip ayağa kaldıran kadın, bir otelde işe başladı.

İYİLEŞİNCE ALDATTI

Eşini Japon bir kadınla aldatan Ataru Kobayashi, ihaneti öğrenen karısını 7 Mayıs’ta dövüp dışarı attı. Çocuğundan ayrı kalan Türk anneye Japon hükümeti sahip çıktı. Sema Kobayashi, çocuğunu alabilmek için Japonya ve Türkiye’de velayet ile boşanma davası açtı. Avukat Taylan Gökmen, “Japon hükümeti Sema hanıma 3 avukat verdi. Ataru Kobayashi’nin Türkiye’de bir çocuğa uyguladığı şiddet dosyasını da gönderdik” dedi. 

MİMARKEN ŞİMDİ FABRİKA İŞÇİSİ

6 aydır sığınma evinde kalan Sema Kobayashi, bir fabrikada vasıfsız eleman olarak işe girdi. Her şeye 5 yaşındaki çocuğuna kavuşmak için katlandığını söyleyen genç kadın, “Oğlumu almadan Türkiye’ye dönmem” diye konuştu. 

HAYIRSIZ JAPON DAMAT, KIZIMI PERİŞAN ETTİ

Sema Kobayashi’nin annesi Nadide Tekin, Japon damadına sitem ederek, “Yavrumu iki çocuğuna da hasret bıraktı” dedi. Kadının büyük oğlu Yahya Ege Umay (17) da şöyle konuştu: “Bir yıldır annemden ve kardeşimden ayrıyım. Psikolojim bozuldu. Onları düşünmekten üniversite sınavlarına hazırlanamıyorum.” 

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kemal kara27 Ocak 2021 20:37

    Anam avukata bakın adam karısını zaten altadtmıs utanmadan da japona ders veriyor yuh artık

  • Cevahir gökmen25 Ocak 2021 23:05

    Türk jaon frk etmiyor boynuz takmak erkeklerin ısı olmus

  • Yahya yolcu25 Ocak 2021 23:00

    Yahu avukat bey sızın eski esınız kim savunsun kadını aldatıp 15 yas buyuk kadına zengı diye kacmadızmı

  • Bennur kaya25 Ocak 2021 22:58

    Hah sunu diyen avukat kendisi karısını aldatıp dotu ile evlenen deılmi?

  • A.g14 Ekim 2020 11:38

    Ya bu kadın da çok mu ezik çok mu salak çok mu aşık anlamadım. Adam her seferinde boku yiyor kadın da hala adamı kaybetmemek için çabalıyor. Yani kimse kusura bakmasın hak etmiş. Bir insan özellikle belli bir yaşa gelmiş bir insan hiç kimse karşısında kendini bu kadar değersizlestirmemeli...

  • Kenan12 Ekim 2020 11:40

    Müsluman okmayan erkeklerle evkenirseniz olacağı bu işte

  • Bahar 12 Ekim 2020 14:03

    Müslüman erkek olsaydı mutlu olurdu değil mi ... ne de olsa müslamanın olduğu yerdw ne şiddet var ne zulum...