BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemJandarmaya silahlı saldırı: 2 şehit ----

Jandarmaya silahlı saldırı: 2 şehit

Jandarmaya silahlı saldırı: 2 şehit
20 Mart 2014 - 13:11 www.finansgundem.com

Niğde- Adana otoyolunda jandarma timlerine ateş açıldı, 2 asker şehit oldu

Niğde Ulukışla-Adana otoyolunda Gedelli mevkiinde gasp edilen bir kamyonetten, yol kontrolü yapan jandarma timlerinin üzerine uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Olayda 1 polis memuru ile 1 astsubay şehit oldu. Aracı gasp edilen sürücü de yaşamını yitirdi. Yaralanan 4 askerden 2’sinin ise durumunun ağır olduğu öğrenildi.

İddiaya göre Gedelli mevkiinde bir orman köyündeki sağlık ocağına giden 3 kişi olduğu iddia edilen grup sağlık ocağında bir kişiyi rehin aldı. Köylülerin saldırganların Ulukışla yönünde giden kamyonetle kaçtığını belirtmesi üzerine polis ve jandarma ekipleri takip başlattı.

Güvenlik güçleri saldırganlarla temas sağladı. 'Teslim ol' çağrısına saldırganların ateşle karşılık verdiği belirtildi. İlk ateşte  bir  asker ile bir polis şehit oldu. Aracı gasp edilen bir kişi de saldırı sonucu yaşamını yitirdi. Saldırının duyulması üzerine çatışma bölgesine Adana ve Ankara’dan helikopterlerle Özel Harekat timleri gönderildi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)