BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemJandarmaya MİT TIR'ları operasyonu!----

Jandarmaya MİT TIR'ları operasyonu!

Jandarmaya MİT TIR'ları operasyonu!
15 Mayıs 2015 - 13:18 www.finansgundem.com

MİT TIR'ları soruşturması kapsamında Ankara ve İstanbul’da son dakika jandarma kriminalde görev yapan 10 kişi gözaltına alındı

Adana'daki MİT tırları ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında Ankara ve İstanbul'da bazı askeri noktalara operasyon yapıldı.
 
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, “yasa dışı dinleme, casusluk, özel hayatın gizliliğini ihlal, kişisel verilerin hukuka aykırı olarak kaydedilmesi, resmi belgede sahtecilik, terör örgütü kurmak, yönetmek, üyesi olmak, Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ortadan kaldırmaya veya görevini yapmasını engellemeye teşebbüs” iddiasıyla “paralel yapıya” yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, Adana ve Hatay'da Ocak 2014'te MİT'e ait tırların durdurulmasına ilişkin operasyon başlatıldı.
      
Ankara ve İstanbul’da jandarma kriminalde görev yapan, aralarında üst rütbelilerin de bulunduğu 10 muvazzaf asker gözaltına alındığı öğrenildi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)