BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiJack Dorsey görevinden ayrıldı----

Jack Dorsey görevinden ayrıldı

Jack Dorsey görevinden ayrıldı
30 Kasım 2021 - 07:34 www.finansgundem.com

Ünlü sosyal medya platformu Twitter’ı kuran ve bugüne kadar yöneten CEO'su Jack Dorsey görevinden ayrıldı


Twitter'ın kurucularından Jack Dorsey, CEO'luk görevinden ayrıldı. Dorsey'nin yerine Twitter'ın teknolojiden sorumlu başkanı Parag Agrawal CEO'luk görevini üstlendi.

Dorsey, 2022 yılında görev süresi dolana kadar Twitter'ın yönetim kurulunda kalmaya devam edecek. 2011 yılında Twitter'a katılan Agrawal, 2017 yılından bu yana Twitter'ın teknolojiden sorumlu başkanlığını yürütüyordu.

Jack Dorsey, Twitter hesabında paylaştığı mektubunda, şirketten ayrılma kararının kendisine ait olduğunu, ayrıldığı için de ”çok üzgün, ama çok mutlu” olduğunu kaydetti. Dorsey, pazar günü paylaştığı esrarengiz Twitter mesajında "Twitter'ı seviyorum" demişti.

Bu arada temmuz ayında da ABD'li e-ticaret devi Amazon'un kurucusu Jeff Bezos, şirketin 27'nci kuruluş yıl dönümünde üst yöneticilik (CEO) görevinden ayrılmıştı.

Uzay yolculuğu da dahil diğer projelere odaklanacağını belirten Bezos, haziran ayında sosyal medya hesabı Instagram'dan yaptığı paylaşımda, kardeşi Mark Bezos ile 20 Temmuz'da uzay yolculuğuna çıkacağını duyurmuştu.

Twitter'ın CEO'su Jack Dorsey de hacklendi!

 

Twitter CEO'su Dorsey'in Bitcoin planı

 

Jack Dorsey'in başı belada

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)