BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİzmit'te banka soygunu!----

İzmit'te banka soygunu!

İzmit'te banka soygunu!
09 Mayıs 2016 - 16:01 www.finansgundem.com

İzmit’te, bir banka şubesinde akıllara durgunluk veren bir soygun yaşandı. Polis, şüphelilerin kimliklerini arıyor...

İzmit’te, bir banka şubesindeki gişe memurunu ATM’de sorun olduğunu söyleyerek kandıran 3 kişiden 2’si, görevliyle birlikte ATM’ye giderken, 1 kişi ise kasada bulunan yaklaşık 20 bin lirayı çaldı. Polis, şüphelilerin kimliklerini belirlemek için güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı.

Bugün öğle saatlerinde İzmit Alemdar Caddesi’nde bulunan bir banka şubesine gelen 3 kişi, iddiaya göre bankanın ikinci katına çıkarak gişe memuruna ATM cihazında sorun yaşadıklarını söyleyip kendilerine yardımcı olmasını istedi. Gişe memuru 2 kişi ile birlikte aşağıda bulunan ATM’ye giderken, yukarıda kalan kişi ise kasada bulunan yaklaşık 20 bin TL’yi çaldı. Paraları alan şüpheli bankadan çıkarken, gişe memurunun yanında bulunan 2 kişi ise ATM’de işlemlerini yaptıktan sonra gitti.

YERİNE DÖNÜNCE ŞOKE OLDU

Yerine dönen gişe memuru kasadaki paraların olmadığını görünce şok oldu. Banka görevlilerinin bildirmesi üzerine gelen polis ekibi güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek, 3 kişinin kimliğini belirlemeye çalıştı. Olay yeri inceleme ekipleri bankada delil topladı. İncelemeler sırasında Banka işleme kapatılırken, bir süre sonra yeniden açıldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)