BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİzmir'de vakalar kendi rekorunu kırıyor----

İzmir'de vakalar kendi rekorunu kırıyor

İzmir'de vakalar kendi rekorunu kırıyor
21 Ocak 2022 - 12:15 www.finansgundem.com

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, kentte artan korona virüs vakaları ile ilgili "Son iki gündür İzmir kendi rekorunu kırıyor. Vefat sayılarında da artış var" dedi.

İzmir Valisi Köşger, uyuşturucu, kaçakçılık ve organize suç örgütleri başta olmak üzere her türlü suçla mücadele çalışmaları ile ilgili düzenlenen toplantıda kentteki korona virüs vakaları hakkında konuştu.

Vali Köşger, şunları söyledi:

"Son iki gündür İzmir kendi rekorunu kırıyor. İzmir'de geçen sene yaşanan deprem sonrası yaşadığımız bir pik vardı. Deprem dönemi herkes sokağa çıktığı için hastalığı birbirine bulaştırmıştı. O pik nokta aşıldı. İki gündür İzmir kendi rekorunu kırıyor. Vefat sayıları da artıyor. Ölüm oranı eskiye göre daha düşük ama vaka sayıları yükseldiği için vefat oranı da artıyor."

Omikron vakaları yoğun bakıma yansıdı mı?

 

Omikron ile sürü bağışıklığı hayali suya düştü

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E.g.21 Ocak 2022 13:17

    PAZAR YERLERİNDE PAZARCILAR MASKE TAKMADAN BAZILARI YÜKSEK SESLE BAĞIRARAK SATIŞ YAPIYOR ONLAR TAKMAYINCA PAZARA GELENLER DE MASKEYİ BURUN ALTINA İNDIRIYOR VİRÜS EN FAZLA PAZAR YERLERİNDE BULAŞIYORDUR