BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİzmir'de 4 aday el ele----

İzmir'de 4 aday el ele

İzmir'de 4 aday el ele
31 Ocak 2014 - 13:00 www.finansgundem.com

Dün İzmir'den gelen fotoğraf tüm Türkiye'ye örnek olacak şekilden...

Mart ayında yerel seçimler var. Adaylar arasındaki rekabet kıran kırana. Başka kentlerde siyasi parti adayları birbirlerini gördüğünde yollarını değiştirirken dün İzmir’den Türkiye’ye örnek olacak fotoğraflar geldi. Ak Parti, CHP, MHP ve SP adayları el ele, kol kolaydı.
İzmir'deki ‘Konya Kültür Sanat Günleri’ açılış töreninde AK Parti, CHP, MHP ve Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayları bir araya geldi. Kurdele kesimi sırasında Aziz Kocaoğlu'nun en büyük rakibi Binali Yıldırım'a kendi makasını uzatması dikkat çekti.

Mevlana’nın dostluk ve sevgi mesajlarının verildiği törende 4 aday objektiflere ele ele poz verdi. İzmir’de 4 gün sürecek etkinlik, Kültürpark 1 No’lu Hol’de başladı.
Toplantıya MHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Taşer’in ardından Ak Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım geldi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ise Su Kongresi’ne katıldığı için toplantıya 20 dakika geç kaldı.
 

İZMİR'DE 4 ADAY EL ELE POZ VERDİ

Kocaoğlu salona yaklaşık 200 kişiyle ‘İzmir Aziz’dir Aziz kalacak’ sloganlarıyla girdi. Kocaoğlu, rakipleri ile tek tek tokalaştı ve Yıldırım’a dönerek, “Kongreden geliyorum geç kaldım, özür dilerim” dedi. Yıldırım da “Önemli değil” yanıtını verd
Kocaoğlu, açılış konuşmasına “Sayın Bakanım” diyerek başladı. Törene SP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özüdoğdu da katıldı.
Seçim çalışmalarını Menderes ilçesinde sürdüren Yıldırım’ın yanına gelen ve ismini vermek istemeyen emekli bir kadın, “Aldığımız para ne? Ömür tükettik, dert sahibi olduk.
30 lirayla pazara gidip iki lahana alamıyorsun, ama götürenler çoktan götürdü. Lütfen götürenler az götürsün” dedi. Yıldırım, kadın konuşmasını bitirmeden yanından ayrıldı.
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ÖNCE OKU onagöre davran.31 Ocak 2014 20:54

    İzmiri genede diyorum üstüne basa basa yazıyorum İZMİRİ CHP tisi kazanacak İSTANBULUDA biz akpye oy verenler şimdide CHP tisini destekleyerek istanbuluda CHP ye kazandıracağız.bundan böyle sağ görüşilü olarak bir ayrım yapmıyorum ha sağ olmuş hada sol olmuş nasılsa özgür vede demokrat bir ülkede yaşıyoruz ama akp nin elinde özgür vede demokrattik bir yerde yaşamıyoruz sadece millete kızan kin vede nefretlen bakan biranda insanlarını bir kaşık suda boğmak için çareler arayan insanları artık desteklemiyoruz bir MÜSLÜMAN diye bildiğimiz başbakan bunları yaparsa demekki müslümanlıklan alakası olmayan insanlar bunlardan dahada iysini yaparlar.bakın ÇİN kominist devlet hiçdeğilse bizden çok daha iyiler.kendi milletini kandırmıyor ama bizimkiler ortaya çıkan HIRSIZLIĞI kapatmak için birtaraflarını yırtıyorlar nedeni belli eğer oişlerin üzerine gidilirse onların ucu taaaa BAŞBAKANA kadar uzayacakda ondan işte bu yüzden devamlı savcılar ,hakimler emniyet müdürleri, polisler devamlı yerlerini değiştiriyorlar amam hiç düşünmmüyorlarki bizler bunları yaptırırken bu ülkenin insanlarıda bizlerden nefret ediyorlar oyverenlerin şimdi hepside bin pişman.

  • Yusuf31 Ocak 2014 19:22

    Neyin gerisinde kaldi secmen kardes? Ha bizede haber ver bizde bilelim. Turkiyenin en guzel sehirlerindendir izmir. En sakin en serefli en masum.. Herkesin derdi kendinedir.istanbul ankara gibi sisirme fasil degildir. En iyi universite ve okullara sahiptir. Ne sacmaladin simdi. Ankarayla ne alakasi var izmirimin. Ankaraya ilerlemis bir sehir diyebiliyorsan zaten aklin iyice sasmis senin kisura bakma...

  • secmen31 Ocak 2014 15:57

    izmir istanbul ve ankaranin cok gersinde kaldi.

  • YNG31 Ocak 2014 13:34

    BU HANIMEFENDİYİ CANİ GÖNÜLDEN KUTLUYORUM ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM BENDE BİR EMEKLİ OLARAK HELAL OLSUN MERTÇE HEYACANINI VE GERÇEKLERİ SÖYLEMİŞ TŞK.LER İNŞALLAH ANLARLAR VE GEREKLİ OLANI YAPARLAR

  • misafir31 Ocak 2014 13:07

    bunun altında birşey çıkıcak korkusu var ben de ne yazık ki