BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİzmir'de 143 düzensiz göçmen yakalandı----

İzmir'de 143 düzensiz göçmen yakalandı

İzmir'de 143 düzensiz göçmen yakalandı
13 Temmuz 2022 - 10:13 www.finansgundem.com

Menderes ilçesinde, aralarında kadın ve çocukların da olduğu Suriye ve Afganistan uyruklu 143 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenlerle birlikte teknede yakalanan 2 kişi, göçmen kaçakçısı oldukları iddiasıyla gözaltına alındı.


İzmir İl Jandarma Komutanlığı Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticaretiyle Mücadele Şubesi ile İstihbarat Şubesi ekipleri, Menderes'te bir teknede 143 düzensiz göçmen yakaladı.

Ekipler, bir grup düzensiz göçmenin Koru Koyu'na hareket ettiği bilgisi üzerine çalışma başlattı. Jandarma İnsansız Hava Aracı'yla (JİHA) yapılan tarama sonucu, düzensiz göçmenlerin yelkenli tekneyle sahilden ayrıldıkları belirlendi.

Bölgeye operasyon düzenleyen Sahil Güvenlik Komutanlığı ekibi, teknedeki 105 düzensiz göçmen ile göçmen kaçakçılığı yaptığı belirlenen şüpheliler A.Y. ile C.K'yi karaya çıkardı. Minibüs ve ticari taksiyle bölgeye gelen 17 düzensiz göçmen ile arazide saklanan 21 düzensiz göçmen de yakalandı.

GÜVENLİK GÜÇLERİ, GÖÇMENLERİN SU VE YEMEK İHTİYACINI KARŞILADI

Gözaltına alınan Türk vatandaşı iki şüpheli ile aralarında kadın ve çocukların da olduğu Suriye ve Afganistan uyruklu 143 düzensiz göçmen, Gümüldür Jandarma Karakoluna getirildi. Burada bebek ve çocukların araçlardan inmesine yardımcı olan jandarma ekipleri, düzensiz göçmenlerin su ve yemek ihtiyacını karşıladı.

Düzensiz göçmenlerin, işlemler sonrası Geri Gönderme Merkezine gönderileceği, şüphelilerin ise işleminin sürdüğü öğrenildi.

Ayvacık'ta 101 kaçak göçmen kurtarıldı

Edirne'de yakalanan 363 Afgan göçmen ülkelerine gönderiliyor

Sınıra göçmen akını faciayla sonuçlandı: 18 ölü

Göçmenlerin Fransa'dan İngiltere'ye geçişi arttı

83 milyon insan göçe zorlandı

Şifre çözüldü, göçmen çetesi çökertildi

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)