BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİzmir Valiliğinden, deprem konutlarıyla ilgili açıklama----

İzmir Valiliğinden, deprem konutlarıyla ilgili açıklama

İzmir Valiliğinden, deprem konutlarıyla ilgili açıklama
22 Ocak 2022 - 22:00 www.finansgundem.com

İzmir Valiliğinden, depremden sonra yapılacak konutlarla ilgili açıklamada, "Söz konusu 7 proje alanında üretilen konutlarla ilgili tüm planlamalar yapılmış olup, hiçbir vatandaşımız hak kaybına uğramayacaktır" ifadeleri kullanıldı.

İzmir Valiliği, kentte 30 Ekim 2020'de meydana gelen depremin ardından 7 proje alanında üretilecek konutlarla ilgili tüm planların yapıldığını ve hiçbir vatandaşın hak kaybına uğramayacağını açıkladı.

Dünya'nın haberine göre,valilikten yapılan açıklamada, bazı basın yayın organlarında, "İzmirli depremzedeler şimdi de 'yanlış hesaplama' mağduru oldu." başlığıyla bir habere yer verildiği belirtildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen deprem felaketi ile ilimiz Bayraklı ilçesi, Manavkuyu, Mansuroğlu ve Adalet mahallelerinde; depremde yıkılan ve ağır hasar gören yapıların ağırlıklı bulunduğu alanlarda 7 rezerv yapı alanı (Proje alanı) belirlenmiştir. Bunlardan 1 No'lu rezerv yapı alanı da (Eski Saraçoğlu Apt. Adalet Sitesi, Cumhuriyet Sitesi ve Barış Sitesi'nin bulunduğu alan) dahil olmak üzere konut üretimleri yapılmıştır. Söz konusu 7 proje alanında üretilen konutlar ile ilgili tüm planlamalar yapılmış olup, hiçbir vatandaşımız hak kaybına uğramayacaktır."

İzmir'de vakalar kendi rekorunu kırıyor

 

İstanbul-İzmir arası taşımacılık maliyetinde ciddi artış

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)