BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİzmir Valiliğinden alkol kararı----

İzmir Valiliğinden alkol kararı

İzmir Valiliğinden alkol kararı
01 Mayıs 2021 - 11:07 www.finansgundem.com

İzmir Valiliği İl Hıfzıssıhha Kurulu, tam kapanma sürecinde açık kalmasına izin verilen her türlü bakkal, market gibi iş yerlerinden alkollü içecek satışının yasaklandığını açıkladı

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger başkanlığında toplanan İl Hıfzıssıhha Kurulu, koronavirüsle mücadele kapsamında alınan tam kapanma uygulaması süresince alkollü içecek satışına izin verilmeyeceğini açıkladı.

Tam kapanma sürecinde tekel bayilerinin kapalı olması gerektiği vurgulanan Hıfzıssıhha Kurulu'nun yazılı açıklaması şöyle:

"İlimiz İl Hıfzıssıhha Kurulunun 10.12.2020 tarihli ve 2020/144 No’lu kararındaki ‘sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan süre ve günlerde açık kalmasına izin verilen her türlü market, bakkal vb. işyerlerinde sokağa çıkma kısıtlaması süresince alkollü içecek satışı yapılmaması’ maddesine istinaden 29.04.2021 - 17.05.2021 tarihleri arasında market, bakkal, büfe gibi yerlerde alkollü içecek satışına izin verilmemesine, uygulamada herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesine ve mağduriyete neden olunmamasına, alınan kararlara uymayanlara 1593 sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanunu’nun ilgili maddeleri gereğince idarî işlem tesis edilmesine ve konusu suç teşkil eden davranışlara ilişkin Türk Ceza Kanunu’nun 195. maddesi kapsamında gerekli adlî işlemlerin başlatılmasına oy birliğiyle karar verilmiştir."

Alkol satışı yasağı kalktı mı? Bakanlıktan açıklama...

Korona virüse karşı 'alkol' ve 'sigara' uyarısı

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)