BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİzmir-İstanbul yolu ulaşıma kapandı!----

İzmir-İstanbul yolu ulaşıma kapandı!

İzmir-İstanbul yolu ulaşıma kapandı!
29 Mayıs 2013 - 15:22 www.finansgundem.com

Manisa ve İzmir'i birbirine bağlayan otoyol, çıkan yangın sebebiyle ulaşıma kapanmış vaziyette

Yangın yolun her iki tarafını da etkilerken, zaman zaman dumanlar yüzünden trafik de aksadı. Şiddeti saatte 40 kilometreyi bulan lodos nedeniyle yangın çam ormanlarının yoğun olduğu bölgede yayıldı. Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri yangına müdahale ederken, şiddetli rüzgar ve nem oranının düşük olması çalışmaları güçleştiriyor.
Orman yangını nedeniyle saat 16.00 sıralarında İzmir-İstanbul yolu çift taraflı olarak trafiğe kapandı. Yoğun duman yüzünden araçların seyri tehlikeli hale gelince yolun kapatılması kararı alındı. Bu arada şiddetli rüzgar nedeniyle helikopter ve söndürme uçakları kullanılamıyor.
BODRUM'DA DA YANGIN
Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde de etkili olan lodos fırtınası, ilçede bulunanlara adeta kabus yaşattı. Fırtınaya denizde yakalanan bazı tekneler batma tehlikesi geçirirken, 6 ayrı noktada yangın çıktı. Yangınların kontrol altına alınması için çalışmalar sürüyor.
KUVVETLİ LODOS
Meteorolojiden yapılan uyarılar kuvvetli lodosun devam edeceği yönünde. Ege Bölgesi'nde bol güneşin yanı sıra rüzgar kuvvetli, 4 kuvvetini buluyor. Bu da, yangının söndürülmesi açısından büyük güçlük oluşturuyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)