BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporİzlanda'da millilerimize skandal karşılama----

İzlanda'da millilerimize skandal karşılama

İzlanda'da millilerimize skandal karşılama
10 Haziran 2019 - 01:12 www.finansgundem.com

Avrupa Uluslar Ligi H Grubu 4. maçı için İzlanda'ya gelen A Millilerimiz büyük bir skandalla karşılaştı. Çantaları tek tek aranan futbolcular 3 saate yakın pasaport kontrolünde tutuldu

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde H Grubu lideri olarak 4. maç için İzlanda'ya gelen Türk Milli Takımı, skandalla karşılaştı. Pasaport kontrolünde 3 saate yakın bekletilen Millilerimiz, sosyal medya üzerinden, yapılan bu muameleye tepki gösterdi.

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde 3 maçta 9 puan ile lider durumda bulunan Türkiye A Milli Takımı, H Grubu'ndaki dördüncü maçı için İzlanda'ya geldi.

A Milli Takım kafilesi, özel uçakla Konya'dan 6.5 saat süren yolculuğun ardından Reykjavik  yakınlarındaki Keflavik Havalimanı'na ulaştı. Pasaport kontrolünde 3 saate yakın bekletilen millilerimizin çantaları tek tek arandı.

BURAK YILMAZ'DAN AÇIKLAMA

Havalimanı çıkışında açıklamada bulunan Burak Yılmaz, çok büyük saygısızlık yapıldığını belirterek, "3 saattir orada bekliyoruz. Herkesin çantasını alıyorlar, kremlerini alıyorlar, tekrar tekrar kontrolden geçiriyorlar. 6.5 saat uçtuk, 3 saattir de bekliyoruz orada. Hala içeride arkadaşlarımız var. Şu anda çıkabilen geliyor buraya" ifadelerini kullandı.

​'ÜLKEMİZE KURBAN OLSUNLAR'

Emre Belözoğlu da açıklamalarda bulunurken, "Ülkemize kurban olsunlar. Gereğini açıklarlar. İçeride gereksiz bir arama yapıldı indiğimizden itibaren. Durum bu yani. Ben daha fazla bir şey söylemek istemiyorum" diye konuştu.

EMRE'YE TUVALET FIRÇASI UZATILDI

Havalimanında muhabirlere kısa bir açıklama yapan Emre, bu açıklamasını yaptığı anlarda saygısızlıkla karşılaştı. Tecrübeli futbolcu gazetecilere açıklama yaparken bir İzlanda taraftarı, milli futbolcuya tuvalet fırçası uzattı.

Teknik Direktör Şenol Güneş ve futbolcuların çok sinirli olduğu gözlenirken, tecrübeli çalıştırıcı, otobüste bir yetkiliyle uzun süre konuştu. Kafile havalimanından çıktıktan sonra kamp yapacağı otele hareket etti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)