BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSpor"İyi şeyler yaptık daha iyi olmalıyız"----

"İyi şeyler yaptık daha iyi olmalıyız"

İyi şeyler yaptık daha iyi olmalıyız
17 Ağustos 2015 - 01:21 www.finansgundem.com

Beşiktaş Teknik Direktörü Güneş, Mersin İdmanyurdu'nu deplasmanda 5-2 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu

Spor Toto Süper Lig'de Mersin İdmanyurdu'nu 5-2 yenen Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, sevindirici bir galibiyet aldıklarını söyledi. 

Güneş, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında lige iyi başlamak istediklerini ve hak ettikleri bir sonuç aldıklarını belirtti. 

Skorun farklı olmasının oyunun bir zenginliği olduğunu ifade eden Şenol Güneş, "İlk deplasmanımızda alınan galibiyet sevindirici. Bütün oyuncularımın emeklerine teşekkür ederim. Şartlar ne olursa olsun kendilerini ortaya koydular. Kazanmayı hak ettiler" dedi.

Güneş, maç içerisinde yer yer kopmaların olduğunu, bunda skor avantajının da etkisinin olduğuna vurgu yaparak, Mersin İdmanyurdu'na kolay pozisyonlar verdiklerini kaydetti.

Hücum adına iyi işler çıkartsalar da bazı hataların olduğunu ifade eden Şenol Güneş,  "İlk maç olduğu için bunları düzeltmek durumundayız. Biz mükemmel değiliz. İyi işler yaptık ama daha iyi olmak durumundayız. Bu maçı da o konuda skora bakarak ölçü almıyorum. Rakibimiz de zaman zaman iyi işler yaptı" diye konuştu.

Güneş, ileri uçtan geri dönüşlerde sıkıntılar yaşadıklarına dikkati çekerek, 5 gol attıklarını ama bunun da abartılmasının doğru olmadığını anlattı.

TRANSFER DÖNEMİ 

Bir gazetecinin, transfer döneminin devam ettiğini ve herhangi bir takviye düşünüp, düşünmediklerini sorması üzerine Güneş, şöyle konuştu:

"Orta sahada Veli ve Tolgay olmayınca sıkıntı olabileceğini düşündüğümüz için oyuncu bakıyoruz. Beşiktaş çaresiz değil ama bir oyuncu daha almakta da yarar var. Bu sadece orta saha değil forvet olur, savunma olur, kaleci olur. Oyuncu transferi her zaman olabilir."

Güneş, Quaresma ile Gökhan Töre'nin rol paylaşımında sıkıntı yaşayıp, yaşamayacağının sorulması üzerine, şöyle devam etti:

"Biz rol yapmıyoruz, hayatın gerçeğini yapıyoruz. Oyuncularımızın yetenekleri hücuma yönelik değil. Ricardo, solda başlayabilirdi ama bu maç için böyle düşündüm. Oğuzhan'ı, Atiba'nın yanına alıp, Ricardo beklerin arkasına boşluğa girsin, arkaya atılan toplarla oyunu zenginleştirsin diye düşündük. Zaman zaman iyi işler yaptı. Gökhan da içeri, dışarı koşular yaptı. Bazen de yer değiştirmeler yaptık, Olcay'ı ortaya aldık. Bu 3'ü değişebilecek oyuncular. Sonraki maçlarda da daha iyi olacaklarını düşünüyorum."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)