BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemIvana Trump’ın ölüm nedeni açıklandı----

Ivana Trump’ın ölüm nedeni açıklandı

Ivana Trump’ın ölüm nedeni açıklandı
16 Temmuz 2022 - 12:06 www.finansgundem.com

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın ilk eşi olan Ivana Trump'ın ölüm sebebi çıkan raporlarla nihayete kavuştu

ABD'nin eski Başkanı Donald Trump'ın ilk eşi ve çocukları Donald Jr., Ivanka ve Eric Trump'ın annesi Ivana Trump'ın ölümüyle ilgili adli tıptan açıklama yapıldı.

Polis, 73 yaşındaki Trump’ın cansız bedenini New York’taki evinde merdivenlerin ucunda bulunduğunu bildirmişti. Yetkililerin Trump’ın merdivenlerden düştüğünü ya da kalp krizi geçirdiğini düşündüğü belirtilmişti.

New York Adli Tıp Kurumu'ndan yapılan açıklamada, Ivana Trump'ın vücuduna aldığı darbeler sonucu hayatını kaybettiği kaydedildi. Ölüm nedeni kaza olarak açıklanırken Trump'ın büyük ihtimalle merdivenden düşerek hayatını kaybettiği aktarıldı.

ABD basınına konuşan bir yetkili, olayın bir kaza olduğunu ve Ivana Trump'ın ölümüyle ilgili bir şüphe bulunmadığını söyledi.

Türk kuaförüne gideceği gün düşmüş

70’lerinde olmasına rağmen sağlığı iyi olan Ivana Trump’ın Türk kuaförle olan randevusuna gitmek için acele ettiği öne sürülmüştü. Kuaförü Salih Çakırca, Ivana Trump'ın perşembe günkü randevusuna gelmediğini söylemişti.

Donald Trump’la 1977-1992 yılları arasında evli kalan Çekya doğumlu eski model Ivana Trump, ayrılığın ardından kendi moda markasını yaratmış ve aralarında eski eşine ithaf ettiği “Raising Trump” (Trump’ı yetiştirmek) kitabının da bulunduğu bir dizi kitap yazmıştı.

Donald Trump'ın eski eşi Ivana Trump hayatını kaybetti

Trump: 2024 seçiminde adaylık kararı aldım

Kongre baskını soruşturmasında Trump için kritik gelişme

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)