BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİTO yeni kabine için ne düşünüyor----

İTO yeni kabine için ne düşünüyor

İTO yeni kabine için ne düşünüyor
24 Kasım 2015 - 18:00 www.finansgundem.com

İbrahim Çağlar: Kabinede hem 13 yılın tecrübesini sürdürecek, hem de yeni bir enerjiyle çalışacak isimleri bir arada görmekten memnunuz.

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun bugün açıkladığı yeni hükümeti kutladı. Çağlar, "Yeni hükümette görev yapacak sayın bakanları, en samimi başarı dileklerimle kutluyorum, ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Kabinede hem 13 yılın tecrübesini sürdürecek, hem de yeni bir enerjiyle çalışacak isimleri bir arada görmekten memnunuz" dedi. 

Başkan Çağlar, yapısal reformlarla hükümetin yeni bir başarı hikayesi yazacağına emin olduklarını belirterek, şunları söyledi: 
"64. Hükümetin Türkiye'yi ve ekonomiyi 2023 hedeflerine taşıyacak, refahımızı artıracak, çözüm bulacak çalışmaları gerçekleştireceğine yürekten inanıyoruz. Yeni hükümetin plan ve kararlarını hayata geçirmek için iş dünyası olarak üzerimize düşeni yapmaya hazır olduğumuzu bir kere daha belirtmek isterim. Ayrıca Gümrük ve Ticaret Bakanlığı görevini üstlenen Sayın Bülent Tüfenkci ile ülkemiz ticaretine atılım yaptıracak yeni çalışmalara imza atacak olmanın heyecanını yaşıyoruz.”
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)