BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİTO Başkanı Çağlar ihmal sonucu mu öldü----

İTO Başkanı Çağlar ihmal sonucu mu öldü

İTO Başkanı Çağlar ihmal sonucu mu öldü
12 Aralık 2017 - 09:17 www.finansgundem.com

İTO Başkanı İbrahim Çağlar ihmal sonucu mu hayatını kaybetti? İşte o gece yaşanan gelişmeler...

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar'ın yaşamını yitirdiği gece gittiği hastaneden 'gaz sıkışması olabilir' denilerek eve gönderildiği ortaya çıktı. Eve dönerken yeniden rahatsızlanan Çağlar hastanede geçirdiği ikinci kalp krizinin ardından yaşamını yitirdi.

Hürriyet yazarı Vahap Munyar, Çağlar’ın yaşamını yitirdiği gece yaşananları "Hatırası ‘Payitaht’ta kaldı" başlıklı yazısında şöyle aktardı:

“Çağlar gece 01.00 dolayında kolunda uyuşma, göğsünde ağrı hissetti. Eşiyle birlikte Koşuyolu’ndaki bir özel hastaneye gitti.

Nöbetçi doktorlar Çağlar’ı muayene etti, EKG çekti, bir aksilik görünmediğine karar verdi:

– Gaz sıkışması olabilir. Size gaz sıkıntınızı çözecek bir ilaç yazalım. Bunu kullanın, rahatlarsınız.

Eşinin kullandığı arabayla nöbetçi eczaneye yöneldiler, İbrahim Çağlar cebini yokladı, yanına para almamıştı. Eşi atıldı:

– Sen arabada otur. Ben ilacı alırım.
Eşi ilacı alıp döndüğünde Çağlar’ı başı önünde, kendinden geçmiş buldu. Hemen aynı hastaneye döndü. Kalp masajıyla müdahale sonrası Çağlar, aynı hastanenin Bağcılar’daki merkezine yönlendirildi. Orada anjiyo yapıldı, doktor Çağlar’ın eşi ve o ana kadar haberi olup hastaneye koşan arkadaşlarına durumu açıkladı:

– Anjiyo yaptık, bir damar tıkalıydı. Stent taktık. Hastayı iki gün burada müşahede altında tutacağız. Bir süre vücudun oksijensiz kalması sorun yaratmış olabilir.

Çok geçmeden telefon geldi:

– İbrahim Çağlar ikinci kez kalp krizi geçirdi. İbrahim’i kaybettik…

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • MD 12 Aralık 2017 23:47

    Her önünüze gelen yere tıp fakültesi açar her özel hastane rant amaçlıyeterli olmadığı halde tıp fakültesi dönüştürülürse kalite düşer sağlık eğitimi ciddi iştir bu sonuçlar kaçınılmaz 1-Hasta neden siyami Ersek hastanesine yönlendirilmiyor Ciddi zaman kaybıhastanın Bağcılar a transfer olması yanlış 2-neden hastanın 2 kez Anjıo ya alınıyor ilk işlem sonrası stent tıkanmış gibi görünüyor tıkanma sebebi teknik bi eksiklik mi yetersiz tedavi mi doğal bir komplikasyon mu araştırılmalı

  • Cenk12 Aralık 2017 11:15

    sirf tanidigim ve arkadasim olan birkac idealist doktor arkadasima saygimdan dolayi, bu meslek grubuna soylemek istedigim hakaret ve nefret dolu dusuncelerimi dilime zincirliyorum. ama ben ve okuyan tum okurlarda sahittirki, Turkie'de doktorlarin adi "kasaplik meslegini bile kirletmeye basladi artik. bu diplomalari kimler nasil veriyor, bunu sorgulamak lazim!

  • Çelik12 Aralık 2017 23:36

    tıp fakültedeleri diğer üniversite bölümlerine benzemez önünüze gelen her özel hastaneyi tıp fakültesi ne çevirip rant kapısı yaparsanız öğrenci kalitesini düşürürseniz bu sonuçlar doğaldır.

  • mert ito12 Aralık 2017 10:57

    medipol hastanesi poliklinik olarak iyi olabilir ama acil servis denen birim ayrı bir şey ve bu hastanede maalesef yok denecek kadar yetersiz (ekipman ve personel dahil). tek iyi bildikleri şey fatura düzenlemek. zaten başkanın vefatı da bunun bir kanıtı değil mi. ihmalin üzerine gidilsin aynı şeyi başkaları da yaşamasın. Allah rahmet eylesin çok üzüldük.

  • MİSAFİR12 Aralık 2017 10:33

    ölenle ölünmüyor ancak bazen basit ihmaller öldürüyor insanı, hastane kalp krizi geçirdiğini anlıyor ve avrupa yakasına yönlendiriyor, neden siyami ersek değil? hastane bu durumda bile ticari kaygısını ön planda tutmuş... bu gibi durumlarda bir dakikanın ne kadar önemli olduğunu onlar herkesten daha iyi bilmelidir.

  • YORUM12 Aralık 2017 10:28

    o hastane malesef yetersiz ve ehil doktorların bulunmadığı bir hastane, hemen yanında siyami ersek varken, neden karşıya yönlendiriliyor, gerçekten de büyük ihmal var, ailenin de bu konuda dikkatli olması gerekiyordu, bunca ihtisas hastanesi varken, hastane seçimi yanlış malesef...

  • Hasan paşa12 Aralık 2017 09:33

    Maalesef her yerde böyle bilgisiz doktorlar var vede olacak :(