BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİTO Başkanı Avdagiç’ten "kredi destek paketi" açıklaması----

İTO Başkanı Avdagiç’ten "kredi destek paketi" açıklaması

İTO Başkanı Avdagiç’ten kredi destek paketi açıklaması
11 Ocak 2023 - 16:07 www.finansgundem.com

İTO Başkanı Avdagiç, KGF paketinin finansmana erişimi kolaylaştıracağını söyleyerek, “Bankaların, destek paketlerini hızlıca KOBİ’lerle buluşturarak, devreye alacağına inancımız tam. Şimdi sıra bankalarda” açıklamasını yaptı.

İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç, “Tüm KOBİ’leri kapsayan 250 milyar liralık kredi paketi, 2023’ün yatırım ve büyüme yılı olduğu mesajını net olarak ortaya koydu. Bankaların Hazine ve Maliye Bakanımızın bugün açıkladığı destek paketlerini hızlıca KOBİ’lerle buluşturarak, devreye alacağına inancımız tam. Şimdi sıra bankalarda” ifadelerini kullandı.

Avdagiç, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin bugün detaylarını açıkladığı Hazine destekli kefalet karşılığı 250 milyar liralık kredi paketine ilişkin yazılı bir değerlendirmede bulundu.

Avdagiç, kıdem tazminatı, işletme sermayesi, teknoloji yatırımları, yeşil dönüşümün aralarında olduğu 14 başlıkta düzenlenen KGF paketinin finansmana erişimi kolaylaştıracağını kaydetti.

Avdagiç, “Üretime, yatırıma istihdama ve ihracata destek veren, kredi ihtiyacının karşılanması noktasında teminat sıkıntısı yaşayan KOBİ’lerin yüzünü güldüren çok sayıda destek paketi devreye giriyor. Bu memnuniyet verici” diye konuştu.

Bakan Nebati, KGF kredisinin detaylarını açıkladı

 

TEB’den ihracatçı KOBİ’lere İGE iş birliğiyle kredi imkanı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)